20,00 €*

Reviews on

Yogamat voor zachte yoga 8 mm paars

4.45 / 5 64 Reacties
61 gebruikers bevelen dit product aan

Bij Decathlon zijn alle beoordelingen betrouwbaar.

  • Man
    50-59
    09 januari 2018
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    zevende chakra mat

    Hoi , ik ben tevreden met mijn "zevende chakramat" gelijk ik ze noem.
    De zevend chakra heeft de kleur paars dus :).
    Ze doet wat ze moet doen, liggen en liggen blijven tijdens de sessie. En nadien is ze handig op te rollen en mee te nemen met bijgeleverde draagband. Die op twee verschillende kan gedragen worden. Ik "zen " content. :)

  • Vrouw
    40-49
    16 juni 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    yogamat comfort 8 mm

    Ik heb een hernia en ik moet oefeningen doen ivm rug. Deze yogamat is heerlijk dik zodat ik geen last heb van mijn rug met grondoefeningen. Niet te vergelijken met al die matjes die je overal ziet. Zeer tevreden en dat voor zo'n goedkope prijs!!!

  • Vrouw
    30-39
    10 januari 2018
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    très contente des tapis!

    Je ne les utilise pas pour le yoga mais pour tapis salle de jeux pour tout petits. Ils les adorent ils sont ferme pour la marche mais souple pour les chutes fréquentes lol.

  • Vrouw
    50-59
    04 oktober 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Tapis de yoga COMFORT épaisseur 8 Mn Violet

    Très bon rapport qualité/prix.
    Confort et aisance dans les mouvements.

  • Vrouw
    40-49
    21 februari 2018
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Excellent

    Confortable, joli, pratique !

  • Man
    40-49
    21 februari 2018
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    super produit

    pratique et rangement facile avec ces sangles

  • 20 februari 2018
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Tapis manquant un peu d'épaisseur

    S'il est effectivement doux, son manque d'épaisseur est à souligner pour toute personne désireuse de plus de confort, de moelleux...

  • Vrouw
    40-49
    13 februari 2018
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Top

    Très bon tapis, Confortable et agréable

  • Vrouw
    60 of ouder
    11 februari 2018
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    yoga

    pratique

  • Man
    Jonger dan 20
    11 februari 2018
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    tapis yoga

    pratique confortable le seul regret qu'il ne soit pas arrondi sur les angles et pour les grand il manque 5cm de long

NAAR BOVEN