29,99 €*

Reviews on

Yogamat Club 5 mm blauw

3.3 / 5 12 Reacties
6 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    20-29
    21 March 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Niet helemaal tevreden

    Ik vind de mat snel 'glad' worden, daarnaast zit die bij mij na 1 keer gebruiken al helemaal onder de strepen.

  • Vrouw
    20-29
    25 February 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Glij uit

    Ik had dit matje extra gekocht voor de antislip.. glij alleen nog steeds uit met handen en voeten, erg jammer.

    Antwoord van het merk :

    Beste Daphne,
    Bedankt voor je review over de yogamat Club.
    Wat vervelend dat hij niet aan je verwachtingen voldoet.
    Je mag hem kostenloos ruilen of retourneren voor een ander model. Mijn collega's kunnen je adviseren bij het uitkiezen van een matje welke beter geschikt is.
    Mochten er verder nog vragen zijn hoor ik dat graag.

    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

    Daphne find this answer useful

  • Vrouw
    40-49
    07 February 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Fijne yogamat

    Ik ben erg tevreden met deze yogamat. Schuift niet en is comfortabel. Makkelijk optebergen en mee te nemen met de elastieken draagband.

  • Vrouw
    50-59
    06 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Yogamat
    Zijn heel fijn en schuiven niet op een gladde vloe Geen

    Yogamatten zijn erg goed

  • Vrouw
    50-59
    16 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne yogamat
    Handzaam; belijning; comfortabel. Iets glad

    De mat is prettig in gebruik. Hij is dik genoeg en toch eenvoudig op te rollen. De belijning, die het midden van de mat aangeeft is een aardige feature. Let op: de mat is wel iets glad.

  • 11 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Te glad

    Jammer, handen en voeten glijden weg. Wel perfect qua dikte.

    Antwoord van het merk :

    Beste Malka

    Alvast bedankt voor uw feedback over de yoga mat club. Met uw vaststellingen kunnen we in de toekomst zeker rekening houden bij het ontwikkelen van nieuwe producten.

    Wel jammer dat u niet helemaal tevreden bent over uw mat. Ik begrijp dat u toch glijdt tijdens uw yogasessie. De mat wordt normaal door gebruik iets meer 'sticky'. U kan misschien eens proberen om uw matje met een sopje af te wassen zodat die helemaal ontvet wordt. U kan deze ook wassen in de wasmachine, maar dit zou ik niet te vaak doen.

    Hopelijk helpen deze richtlijnen u verder zodat u meer plezier kan beleven tijdens uw practice.
    Mocht u toch niet tevreden zijn, dan wijs ik u er graag op dat u steeds uw product kan ruilen of retouren in uw Decathlon vestiging.

    Namasté!

    Katrien De Smet Expert Monitor Domyos DECATHLON

  • Vrouw
    20-29
    24 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Zeer fijne mat!
    Glijdt niet, voelt comfortabel aan

    Deze mat is erg comfortabel, verschuift niet en is lang genoeg voor personen van ongeveer 1,80 m.

  • Vrouw
    40-49
    23 June 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Te glad
    Mooie mat glad

    Alleen maar uitgeprobeerd maar handen en voeten glijden weg. Dan vind ik 30 euro voor een mat erg veel.

    Antwoord van het merk :

    Beste Yvonne,
    Bedankt voor je review over de yoga mat club.
    Wij horen inderdaad van meerdere mensen dat de mat te glad is.
    We zullen je feedback meenemen en dit door geven aan het productie team zodat zij hieraan kunnen werken. Je mag de mat kostenloos omruilen of retourneren.
    Mochten er verder nog vragen zijn hoor ik dat graag.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    25 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Gladde mat
    Demat is te glad, je hebt geen grip

    Ik ben niet tevreden over de mat. Er stond bij dat hij geschikt is voor Hot Yoga maar je hebt geen grip als je op deze mat staat. Hij is heel glad.

    Antwoord van het merk :

    Beste Rimke,
    Bedankt voor je review over de yoga comfort mat.
    Wat vervelend dat hij zo glad is. Dat hoort niet zo te zijn.
    Je kunt de mat kostenloos retourneren of omruilen voor een andere mat welke wel aan je eisen voldoet.
    Mochten er verder nog vragen zijn hoor ik dat graag.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

    Rimke find this answer useful

  • Vrouw
    50-59
    04 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed
    Bij transpiratie voeten soms wat wegglijden

    Geen andere

    Antwoord van het merk :

    geachte,
    Bedankt voor de feedback over de Yoga mat COMFORT Bleu.
    Dit kan ons altijd helpen bij de verdere ontwikkeling van de producten.
    Nog veel plezier met je mat.
    Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON

NAAR BOVEN