Yogamat Club 5 mm blauw
29,99 €*

Reviews on

Yogamat Club 5 mm blauw

3.4 / 5 9 Reacties
5 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    50-59
    06 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Yogamat
    Zijn heel fijn en schuiven niet op een gladde vloe Geen

    Yogamatten zijn erg goed

  • Vrouw
    50-59
    16 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne yogamat
    Handzaam; belijning; comfortabel. Iets glad

    De mat is prettig in gebruik. Hij is dik genoeg en toch eenvoudig op te rollen. De belijning, die het midden van de mat aangeeft is een aardige feature. Let op: de mat is wel iets glad.

  • 11 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Te glad

    Jammer, handen en voeten glijden weg. Wel perfect qua dikte.

    Antwoord van het merk :

    Beste Malka

    Alvast bedankt voor uw feedback over de yoga mat club. Met uw vaststellingen kunnen we in de toekomst zeker rekening houden bij het ontwikkelen van nieuwe producten.

    Wel jammer dat u niet helemaal tevreden bent over uw mat. Ik begrijp dat u toch glijdt tijdens uw yogasessie. De mat wordt normaal door gebruik iets meer 'sticky'. U kan misschien eens proberen om uw matje met een sopje af te wassen zodat die helemaal ontvet wordt. U kan deze ook wassen in de wasmachine, maar dit zou ik niet te vaak doen.

    Hopelijk helpen deze richtlijnen u verder zodat u meer plezier kan beleven tijdens uw practice.
    Mocht u toch niet tevreden zijn, dan wijs ik u er graag op dat u steeds uw product kan ruilen of retouren in uw Decathlon vestiging.

    Namasté!

    Katrien De Smet Expert Monitor Domyos DECATHLON

  • Vrouw
    20-29
    24 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Zeer fijne mat!
    Glijdt niet, voelt comfortabel aan

    Deze mat is erg comfortabel, verschuift niet en is lang genoeg voor personen van ongeveer 1,80 m.

  • Vrouw
    40-49
    23 June 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Te glad
    Mooie mat glad

    Alleen maar uitgeprobeerd maar handen en voeten glijden weg. Dan vind ik 30 euro voor een mat erg veel.

    Antwoord van het merk :

    Beste Yvonne,
    Bedankt voor je review over de yoga mat club.
    Wij horen inderdaad van meerdere mensen dat de mat te glad is.
    We zullen je feedback meenemen en dit door geven aan het productie team zodat zij hieraan kunnen werken. Je mag de mat kostenloos omruilen of retourneren.
    Mochten er verder nog vragen zijn hoor ik dat graag.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    25 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Gladde mat
    Demat is te glad, je hebt geen grip

    Ik ben niet tevreden over de mat. Er stond bij dat hij geschikt is voor Hot Yoga maar je hebt geen grip als je op deze mat staat. Hij is heel glad.

    Antwoord van het merk :

    Beste Rimke,
    Bedankt voor je review over de yoga comfort mat.
    Wat vervelend dat hij zo glad is. Dat hoort niet zo te zijn.
    Je kunt de mat kostenloos retourneren of omruilen voor een andere mat welke wel aan je eisen voldoet.
    Mochten er verder nog vragen zijn hoor ik dat graag.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

    Rimke find this answer useful

  • Vrouw
    50-59
    04 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed
    Bij transpiratie voeten soms wat wegglijden

    Geen andere

    Antwoord van het merk :

    geachte,
    Bedankt voor de feedback over de Yoga mat COMFORT Bleu.
    Dit kan ons altijd helpen bij de verdere ontwikkeling van de producten.
    Nog veel plezier met je mat.
    Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    21 October 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    ideaal maar mocht iets dikker zijn
    makkelijk mee te doen, makkelijk op te plooien mocht iets dikker zijn

    Ideaal yogamatje

  • Vrouw
    40-49
    14 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Yogamat
    Kleur en maat Heeft niet een hele goeie grip

    Probeer de mat stroever te maken

NAAR BOVEN