• Yogakussen / bolster grijs
 • Yogakussen / bolster grijs
 • Yogakussen / bolster grijs
 • Yogakussen / bolster grijs
 • Yogakussen / bolster grijs
 • Yogakussen / bolster grijs

Yogakussen / bolster grijs

Ref.
8374525
Pluspunt van het artikel
Stevig cilindervormig kussen 25 x 60 cm. Een waardevol hulpmiddel bij starthoudingen en stretchoefeningen. Ook handig bij de relaxatie aan het begin en einde van de les.
29,99 €*
Draagcomfort
Hoes in dik katoen, vulling in 100% katoen.
Ecodesign
Katoen uit biologische landbouw.
Transportgemak
Ingewerkte lus om het kussen omhoog te hangen of te dragen.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdvoering : 100.0% Biologische katoen
Tests
Dit artikel werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het artikel aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
zachte yoga (restorative yoga, zwangerschapsyoga, yin yoga ...).
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Reinigen met een vochtige spons, met enkele druppels essentiële olie in het water om de geurtjes te verwijderen en te ontsmetten. Machinewasbare tas.

Bijkomende informatie

Afmeting van het kussen:
Diameter 20 cm - lengte 60 cm. Wanneer je dit kussen langs de ruggengraat legt, biedt het een uitstekende ondersteuning van het hele bovenlichaam zodat je de schoudergordel en heupen kunt openen (door blokken en dekens op de gewenste hoogte te leggen). De houdingen zijn comfortabel, lang vol te houden en zorgen voor een echte diepe ontspanning.
Het ontwerp van de yoga-artikelen van Domyos:
Comfort is essentieel tijdens je yogasessies. Daarom is het assortiment yoga-accessoires van Domyos ontworpen om je te begeleiden tijdens je houdingen. Onze artikelen zijn zo gemaakt dat je je volledig op je houding en ademhaling kunt concentreren. De modellen worden getest in gebruik en we passen ze regelmatig aan op basis van reacties van onze klanten.
Wat doet yoga voor je?
Yoga is een bewegingsleer die afkomstig is uit oude India en waarbij wordt gestreefd naar harmonie tussen lichaam en geest. Regelmatig aan yoga doen brengt lichaam en geest in evenwicht. Je lichaam wordt soepel, sterk en strak. Je krijgt meer zelfvertrouwen, je voelt je rustig en ontspannen.
Restorative yoga
Dankzij accessoires (kussens, blokken, bolsters, dekens ...) kun je de houdingen langer volhouden zodat je ten volle van de weldaden ervan profiteert. Die recuperatiehoudingen zijn een manier om spanningen te laten wegvloeien: het lichaam ontspant zich optimaal, dwarrelende gedachten komen tot rust.

U hebt misschien ook interesse in deze producten

Yogablok in schuimstof donkergrijs
3,99 €*
3.70 / 5 3 Reacties
  Yogamat 6 mm Club paars
  24,99 €*
  5.00 / 5 2 Reacties
   Yogablok in kurk
   9,49 €*
   5.00 / 5 1 Reactie
    Zachte yogamat Essential 5 mm donkergrijs
    7,99 €*
    4.00 / 5 3 Reacties
     NAAR BOVEN