Yoga T-shirt met lange mouwen in biokatoen voor dames bordeaux

Ref.
8394019
Users reviews
4.63 / 5 24 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
5 / 5 2 Reacties
Pluspunt van het artikel
Zacht door het katoen uit biologische teelt, comfortabel door het elastaan; voor zachte yoga biedt Domyos artikelen met een geringe impact op het milieu.
Vanaf
12,00 €4,90 €*
Bewegingsvrijheid
Bevat elastaan voor meer soepelheid.
Ecodesign
Katoen uit biologische teelt, zonder kunstmeststoffen, pesticiden en ggo's.
Zachtheid
Katoen is van nature een zachte en comfortabele vezel (jersey 165 gram).

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 95.0% Katoen, Hoofdstof : 5.0% Elastaan
Tests
Dit katoenen kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet. (Producten uit de biologische landbouw moeten zeer goed traceerbaar zijn.)
Ontworpen voor
zachte yoga (hatha, nidra, traditionele yoga, restorative ...).
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Machinewasbaar op maximum 40°. Drogen op lage temperatuur. Niet strijken. We hebben gekozen voor biologisch geteeld katoen om onze impact op het milieu te verminderen en het plaatselijke ecosysteem te respecteren. Maar ook de manier waarop jij je kledij onderhoudt, heeft een grote impact op het milieu. Was je kleren zonder voorwasprogramma. En door te wassen op 30° in plaats van op 40° kun je tot 37% energie besparen!

Bijkomende informatie

Ontwerp van de yoga-artikelen van Domyos
Tijdens je gym- of yogasessies is comfort zeer belangrijk. Daarom is de hele kledinglijn van Domyos erop gericht om je zoveel mogelijk bewegingsvrijheid te geven. Onze kleding is zo gemaakt dat je je volledig op je houding en ademhaling kunt concentreren. Ze is getest in gebruik, we passen ze bovendien regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
Waarom kiezen voor biokatoen?
Ademen, je ontspannen, stress verjagen... yoga is synoniem met welzijn. Wie aan yoga doet, is dan ook gevoelig voor begrippen zoals lichamelijke grenzen, respect voor anderen en voor het milieu: daarom gebruiken wij katoen uit biologische teelt (in het leven geroepen om de milieu-impact te verminderen).
Katoen uit biologische teelt
Bij biologisch geteeld katoen worden geen chemische producten gebruikt. Biologische teeltmethoden zijn speciaal bedacht om de impact op het milieu te beperken. Ze behouden de biodiversiteit en vruchtbaarheid van de bodem en verminderen het risico op grondwaterverontreiniging. En bovendien wordt 60% minder water verbruikt dan bij klassiek katoen.
Waarom aan yoga doen?
Yoga heeft zijn oorsprong in het oude India en is een discipline die lichaam en geest met elkaar in balans brengt. Als je regelmatig aan yoga doet, zal je je zowel geestelijk als lichamelijk goed voelen. Het lichaam wordt soepeler, sterker en veerkrachtiger. Daarbij voel je je zelfzekerder, rustiger en ontspannen.
Wat betekent 'Ahimsa'?
De yama's (de maatschappelijke regels) en de niyama's (de regels voor zelfdiscipline) laten yogi's toe om in harmonie te leven met de planeet en met de anderen; de eerste regel van de yama's is 'Ahimsa', wat geweldloosheid of respect betekent. Door biokatoen in onze shirts te gebruiken, willen we die regel ter harte nemen.
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken
De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. Decathlon past dit systeem van milieulabeling vrijwillig toe. Website: Sustainability.decathlon.com Filmpje met uitleg: https://youtu.be/8t63KkRwn_8
 • Vrouw
  60 of ouder
  17 oktober 2018
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Alweer tevreden over mijn aankoop!

  Deze T-shirt is van goede kwaliteit en is zeer aangenaam om dragen!

 • Vrouw
  40-49
  01 oktober 2018
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Heerlijk shirt

  Dun maar wel warm, lekker zacht

 • 07 april 2019
  Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  doux sur la peau...

  doux sur la peau et facile d'entretien

 • Vrouw
  40-49
  24 oktober 2018
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Tee shirt de yoga doux

  Tee shirt de yoga très doux et confortable. Taille bien, joli coloris. Le bas resserré remonte un peu dans la pratique de posture tête en bas. Se porte en cours comme à la ville. Idéal pour la relaxation.

 • 13 september 2018
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Liberté de movements

  très confortable, toucher doux et élastique le suffisante pour permettre la liberté des mouvements - et une très belle couleur!

NAAR BOVEN