Wijde herenbroek voor rustige gym, yoga, pilates donkergrijs

Ref.
8241063
Users reviews
3 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
Soepele, comfortabele en elastische stof zodat je veel bewegingsvrijheid hebt. De broek is wijd en heeft een aantrekkoordje om gemakkelijk aan te passen aan je taille.
Vanaf
19,95 €11,97 €*
Bewegingsvrijheid
Uiterst soepele mengeling van katoen en elastaan.

DE KENMERKEN

Kleur
donkergrijs
Maten
van S tot XXXL
Samenstelling
92% katoen, 8% elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Deze tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
rustige gym, yoga en pilates.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Een katoenen of synthetisch kledingstuk mag je wassen op 30° of max. 40°. Mag in de droger. Strijken op matige temperatuur. Was lichte en donkere kleuren apart. Wasgoed buiten aan de lijn drogen is beter voor het milieu, bespaart energie en zorgt ervoor dat je kleding langer meegaat.

Bijkomende informatie

Ontwerp van de yogakleding van Domyos
Het hele kledinggamma is ontworpen om je het nodige comfort te geven. Bij Domyos werken we in team aan artikelen die ervoor zorgen dat je gym- of yogasessies een moment van rust en ontspanning kunnen zijn. Zo kun je je kleding vergeten en je concentreren op je houding of je ademhaling. De modellen zijn tijdens het gebruik getest en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
Waarom aan yoga doen?
Yoga heeft zijn oorsprong in het oude India en is een discipline die je lichaam en geest met elkaar in balans brengt. Als je regelmatig aan yoga doet, zal je je zowel geestelijk als lichamelijk goed voelen. Het lichaam wordt soepeler, sterker en veerkrachtiger. Daarbij voel je je zelfzekerder, rustiger en ontspannen.

Users reviews

  • 21 november 2017
    That review has been deposited on this product version
    Je le recommande

    Confortable et chaud

NAAR BOVEN