Warme gymsweater jongens zwart

Ref.
8365912
Pluspunt van het artikel
Effen sweater met ronde hals, in geruwd molton om je lekker warm te houden. Om gewoon elke dag te dragen of voor de fitness!

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

4,99 €*
Warmte
Gemoltoneerde sweater die je lekker warm houdt.
Zachtheid
Geborsteld aan de buitenkant, geruwd aan de binnenkant ... lekker zacht.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 53.0% Katoen, Hoofdstof : 47.0% Polyester Inzetstuk : 59.0% Katoen, Inzetstuk : 39.0% Polyester, Inzetstuk : 2.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
schoolgym, om voor, tijdens en na de gym warm te blijven.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Sweater in een geruwde mengeling van katoen en polyester.
Een eenvoudige basic sweater met ronde hals, om te dragen voor, tijdens en na het fitnessen. Om je in alle zachtheid warm te houden.
Het ontwerp van de fitness- en schoolgymkleding voor kinderen van 5 tot 14 jaar:
De kledinglijn is ontworpen voor kinderen die regelmatig aan gym op school of fitness doen (rustige gym, stretchen, spierversteviging, krachttraining), ideaal om je conditie, figuur en gezondheid te behouden. De ontwerpteams van Domyos streven naar een ideaal evenwicht tussen comfort en ademend vermogen. Onze modellen worden getest in gebruik en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
NAAR BOVEN