Warme gym legging Energy voor meisjes zwart

Ref.
8366970
Pluspunt van het artikel
Warme legging in polyester met elastaan om de transpiratie doeltreffend af te voeren. Geborsteld aan de buitenkant om zachter aan te voelen. Erg zacht en warm aan de binnenkant.
9,99 €*
Zweetafvoer
Hoog aandeel polyester om de transpiratie doeltreffend af te voeren.
Warmte
Geborstelde stof om het lichaam warm te houden. Lange legging.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 92.0% Polyester, Hoofdstof : 8.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
gymnastiek en fitness, om warm te blijven voor, tijdens en na het sporten.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Een warme en ademende legging!
Een ideale legging om je uit te leven, voor, tijdens en na de fitness. Rekbaar om gemakkelijker te bewegen. Geborsteld aan de buitenkant voor meer zachtheid. Geborsteld aan de binnenkant voor meer warmte. Zonder zakken.
Het ontwerp van de gym- en fitnesskleding voor kinderen van 5 tot 14 jaar:
De kledinglijn is ontworpen voor gymnastiek op school en fitness voor kinderen (soft gym, stretching, figuurtraining, krachttraining), ideaal om je conditie, figuur en gezondheid te behouden. De ontwerpteams van Domyos streven naar een ideaal evenwicht tussen comfort en ademend vermogen. Onze modellen worden getest in gebruik en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.

U hebt misschien ook interesse in deze producten

4,99 €*
4.00 / 5 4 Reacties
    7,99 €*
    5.00 / 5 1 Reactie
      NAAR BOVEN