Warme gym broek voor jongens, slim fit, grijs

Ref.
8365909
Pluspunt van het artikel
Design broek met verschillende stoffen voor een modernere look. French terry stof, aangenaam wanneer het fris is. Aansluitend (slim fit).

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

7,99 €*
Warmte
Broek in french terry, aangenaam wanneer het fris is. Design zakken.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 54.0% Katoen, 46.0% Polyester Stof buitenkant : 100.0% Polyester Inzetstuk : 59.0% Katoen, 39.0% Polyester, 2.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
gymnastiek op school, om warm te blijven voor, tijdens en na de les.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Broek in french terry, met zakken.
Slim fit broek om helemaal in te zijn. Zakken in een sterke en slijtvaste synthetische stof (ketting en inslag). Hoofdstof in french terry (ongeruwd molton) om te beschermen tegen de kou, voelt heel zacht aan op de huid, ideaal voor de fitness.
Het ontwerp van de gym- en fitnesskleding voor kinderen van 5 tot 14 jaar:
De kledinglijn is ontworpen voor gymnastiek op school en fitness voor kinderen (soft gym, stretching, figuurtraining, krachttraining), ideaal om je conditie, figuur en gezondheid te behouden. De ontwerpteams van Domyos streven naar een ideaal evenwicht tussen comfort en ademend vermogen. Onze modellen worden getest in gebruik en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
NAAR BOVEN