Warme fitnessbroek voor heren gemêleerd grijs
14,99 €*

Reviews on

Warme fitnessbroek voor heren, regular fit, gemêleerd grijs

4 / 5 9 Reacties
7 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    40-49
    30 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zalige joggingsbroek
    voelt lekker aan geen

    misschien dit product in meerdere kleuren en shorts

  • Man
    50-59
    21 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prijs/kwaliteit aanrader
    prijs/kwaliteit verhouding ik vind er geen.

    Mogelijk zullen topmerken allicht nog iets hogere kwaliteitsmaatstaven hanteren, maar ik weet dat ik zo'n broek intensief 3-4 j. gebruikte voor fitness of in huis en pas daarna zaten er gaten in en ik deed ze nog niet graag weg. Maar ja met gaten staat het niet echt. Dus vuilbak in. Maar veel geld uitgeven aan topmerken? Ik stap daar langzaam maar zeker vanaf. Immers voldoet dit produkt ruimschoots aan de verwachtingen en steeds met in achtneming van een correct prijs/kwaliteitsverhouding. Bovendien heeft de stof een aangenaam gevoel op de huid. Hoog katoengehalte!

  • Man
    50-59
    05 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Boa relaçao qualidade /preço

    Boa relaçao qualidade /preço

  • Man
    60 of ouder
    28 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    evaluatie
    goede snit pluist enorm, slechte katoenen stof.

    af te raden.

    Antwoord van het merk :


    Dag Meneer,

    Allereerst wil ik u bedanken voor uw feedback op deze broek. Dit helpt ons om onze producten dagelijks te verbeteren.
    Het spijt ons te horen dat de kwaliteit van de broek niet aan uw wensen voldoet. Er werd gebruik gemaakt van een opgeruwd katoen om de broek warmer te maken. Mocht u willen, kan u steeds uw product omruilen of terugbrengen naar uw dichtsbijzijnde Decathlon winkel.

    Met vriendelijke groeten
    Katrien De Smet Expert Monitor Domyos DECATHLON

  • Man
    30-39
    09 September 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede broek maar wat een pluisjes!
    Zit lekker en goede pasvorm Pluisjes

    De broek zit goed, maar er komend ontzettend veel pluisjes van de binnenkant van de broek. Het hele huis lg er vol mee. Zelfs na het stofzuigen en wassen van de broek komen er nog pluisjes vanaf.

  • Man
    30-39
    21 May 2015
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    uitstekend
    dat ik makkelijk geholpen ben als ik iets vraag

    het is een zeer gemakkelijke broek en het zit goed je voelt ni eens dat je hem aanhebt

  • Man
    50-59
    25 January 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    te slechte afwerking
    warm aan de billen slechte afwerking

    Het stiksel aan de voorkant van de broek is al gelost ( na 1 wasbeurt) en dient al hersteld te worden

  • Man
    40-49
    02 December 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Domyos Broek regular fit
    Zit goed, niet te strak, niet te los. -

    -

  • Vrouw
    60 of ouder
    25 November 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zeer tevreden
    het model, met elastiek onderaan, brede rek taille ?

    Lekker warm; goede snit. Voldoet voor ons aan alle eisen aan een degelijke prijs-kwaliteit.

NAAR BOVEN