Warme fitnessbroek voor heren, slim fit, zwart
14,99 €*

Reviews on

Warme fitnessbroek slim fit heren zwart

3.9 / 5 12 Reacties
9 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    60 of ouder
    10 October 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima
    voldoet aan de verwachtingen geen

    prima maat vorm en beschaafde kleurstelling

  • Man
    Jonger dan 20
    25 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Relaxbroek
    Lekkere pasvorm en zachte stof

    Heerlijke broek om mee te sporten, maar ook om te ontspannen. Pasvorm zit goed aan, maar wordt wel steeds losser. Over het algemeen heerlijke broek en aan te raden !

  • Man
    40-49
    20 May 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    mooie jogging broek.
    prima pasvorm geen

    zit als gegoten,prima pasvorm

  • Man
    50-59
    13 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Elastiek lubbert
    De broek zit lekker. Elastiek in broekspijpen

    Als je er geen moeite mee hebt dat het elastiek in de broekspijpen begint te lubberen na een korte tijd,is dit een goede broek. Helaas heb ik geen bon meer van de aankoop, anders was ik wel even terug te gaan naar de winkel.

    Antwoord van het merk :

    Beste Richard,
    Bedankt voor je review over slim-fit fitnessbroek heren.
    Wat vervelend dat de broek niet bevalt.
    We zullen je feedback doorgeven aan de product manager.
    Mocht je de broek betaald hebben met pin mag je hem ook retour brengen met een bankafschrift.
    Als dit niet zo is kun je ook even contact opnemen met de winkel waar de broek gekocht is.
    Mochten er verder nog vragen zijn hoor ik dat graag.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

    Richard find this answer useful

  • Man
    12 February 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heerlijke broek voor sporten en relaxen

    Lekker zacht en een goede pasvorm

  • Man
    50-59
    04 February 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    verschil in maatvoering
    Maat is gewijzigd

    Na een jaar geleden dezelfde broeken in dezelfde maat en kleuren besteld te hebben, nu geconstateerd (ook met vergelijking van de broeken die we al hadden) dat de 3 xl behoorlijk kleiner is geworden. Ivm met handicap kan ik niet naar winkel gaan. Nu maar aan kennis gegeven.
    Wel kwaliteit voor prijs.

    Antwoord van het merk :

    Beste Hans,
    Bedankt voor je review over Slim-Fit fitness broek grijs.
    Wat vervelend dat de maat niet meer past. Onze modellen worden inderdaad jaarlijks aangepast en verbeterd.
    Dat de broeken nu kleiner vallen was nog niet bij ons bekend. We zullen je feedback doorgeven aan de product manager.
    De broeken mogen binnen 90 dagen kostenloos geretourneerd.
    Mochten er verder nog vragen zijn hoor ik dat graag.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

  • Man
    40-49
    29 December 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    broek

    past perfect

  • Man
    60 of ouder
    28 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    kan beter
    zit goed veel stof van

    elke keer als ik ze uit of aan doen liggen er stoffen op de grond

    Antwoord van het merk :

    Beste Adolf Dank u wel voor uw feedback! Mocht u niet geheel tevreden zijn over het product, kan u dit steeds retourneren in uw dichtsbijzijnde Decathlon winkel. Met vriendelijke groeten Katrien De Smet Expert Monitor Domyos DECATHLON

  • Man
    50-59
    27 October 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Warme broek voor powertraining
    Prijs pasvorm warmte goed wasbaar Geen

    Goede nette kleding voor een betaalbare prijs

  • Vrouw
    50-59
    27 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne trainingsbroek
    Mooie slank gesneden broek, niet zo'n hobbezak. jammer dat er niet meer kleuren leverbaar zijn.

    Ik heb 3 van deze broeken gekocht voor mijn tienerzoon, die ze graag draagt als huisbroek en ook om te sporten. Hij is nog heel mager en de meeste trainingsbroeken slobberen om hem heen. Deze broek zit goed en staat ook nog leuk. Is lekker warm en verkrijgbaar in XS, wat vrij moeilijk verkrijgbaar is. De broek is ook niet te duur. Ik weet nog niet hoe de broek blijft na een aantal keren wassen en dragen.
    De grijze versie heeft grote letters over een pijp, wat we niet zo mooi vonden, dus nu alleen zwarte broeken. Graag meer kleuren en ook dunnere broeken voor de zomer!

NAAR BOVEN