Warme fitness hoodie met rits voor meisjes marineblauw

Ref.
8367563
Pluspunt van het artikel
Je kind zal het lekker warm hebben met dit vest met voering in de kap en over het hele bovenlichaam. Door de rits is het makkelijk open en dicht te doen.
9,99 €*
Warmte
Erg warm vest dankzij de voering in de kap en aan de borst.
Zachtheid
Gemoltoneerde stof, heel zacht voor kinderen.
Makkelijk te openen / sluiten
Vest met rits om makkelijk aan en uit te trekken.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 53.0% Katoen, 47.0% Polyester Hoofdvoering : 100.0% Polyester Inzetstuk : 59.0% Katoen, 39.0% Polyester, 2.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
fitness met lage intensiteit.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Om te fitnessen zonder het koud te krijgen.
Je kind kan naar de fitness gaan zonder het koud te krijgen. Vest geschikt om voor, tijdens en na het fitnessen te dragen. Versterkt met gemoltoneerde stof aan de kap en borst. Kap. Opbergzakken.
Het ontwerp van de fitnesskleding voor kinderen van 5 tot 14 jaar:
De kledinglijn is ontworpen voor wie regelmatig fitnessoefeningen doet (soft gym, stretching, spierversteviging, krachttraining), ideaal om je conditie, figuur en gezondheid te behouden. De ontwerpteams van Domyos streven naar een ideaal evenwicht tussen comfort en ademend vermogen. Onze modellen worden getest in gebruik en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
NAAR BOVEN