Warm gym vest met rits Energy voor meisjes roze

Ref.
8367567
Pluspunt van het artikel
Warm vest in polyester en elastaan, om de transpiratie doeltreffend af te voeren. Geborsteld aan de buitenkant om zachter aan te voelen. Staande kraag. Zakken opzij.
12,99 €*
Zweetafvoer
Hoog aandeel polyester om de transpiratie doeltreffend af te voeren.
Warmte
Geborstelde stof om het lichaam warm te houden. Staande kraag.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 92.0% Polyester, 8.0% Elastaan Inzetstuk : 100.0% Polyester
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
gymnastiek en fitness, om warm te blijven voor, tijdens en na het sporten.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Warm en ademend vest!
Een ideaal vest om je uit te leven, voor, tijdens en na de fitness. Rekbaar om gemakkelijker te bewegen. Geborsteld aan de buitenkant voor meer zachtheid. Geborsteld aan de binnenkant voor meer warmte. Staande kraag. Zakken opzij.
Het ontwerp van de gym- en fitnesskleding voor kinderen van 5 tot 14 jaar:
De kledinglijn is ontworpen voor gymnastiek op school en fitness voor kinderen (soft gym, stretching, figuurtraining, krachttraining), ideaal om je conditie, figuur en gezondheid te behouden. De ontwerpteams van Domyos streven naar een ideaal evenwicht tussen comfort en ademend vermogen. Onze modellen worden getest in gebruik en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.

U hebt misschien ook interesse in deze producten

NAAR BOVEN