Warm fitness T-shirt Energy met lange mouwen voor meisjes grijs

Ref.
8367564
Pluspunt van het artikel
T-shirt met lange mouwen in polyester met elastaan om de transpiratie doeltreffend af te voeren. Geborsteld aan de buitenkant, aangenaam zacht. Staande kraag, halve rits voor verluchting. Mesh opzij.
9,99 €*
Zweetafvoer
Hoog aandeel polyester om de transpiratie af te voeren. Mesh onder de armen.
Warmte
Geborstelde stof om het lichaam warm te houden. Staande kraag met halve rits.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 92.0% Polyester, 8.0% Elastaan Inzetstuk : 100.0% Polyester
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
fitness met gemiddelde intensiteit.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Warm en ademend T-shirt met lange mouwen!
Een ideaal shirt met lange mouwen om je uit te leven, voor, tijdens en na de fitness. Rekbaar om gemakkelijker te bewegen. Geborsteld aan de buitenkant voor meer zachtheid. Geborsteld aan de binnenkant voor meer warmte. Staande kraag, halve rits voor meer verluchting. Mesh onder de armen voor meer verluchting.
Het ontwerp van de fitnesskleding voor kinderen van 5 tot 14 jaar:
De kledinglijn is ontworpen voor wie regelmatig fitnessoefeningen doet (soft gym, stretching, spierversteviging, krachttraining), ideaal om je conditie, figuur en gezondheid te behouden. De ontwerpteams van Domyos streven naar een ideaal evenwicht tussen comfort en ademend vermogen. Onze modellen worden getest in gebruik en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
NAAR BOVEN