Wandelband Soft Walk 8
Vanaf
299,99 €*

Reviews on

Wandelband Soft Walk 8

4.3 / 5 19 Reacties
17 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    30-39
    14 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima ding
    Makkelijk menu. Geluid van de band is behoorlijk luid.

    De greep om je vast te houden is niet al te stevig.

  • Vrouw
    60 of ouder
    13 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Een goede beoordeling,
    past prima, ik ben klein ,vast houden ok geen

    vriendelijke en verzorgde levering binnen de week van bestelling

  • Vrouw
    27 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Reden aankoop:benen bewegen voor de bloedsomloop.
    neemt weinig plaats in. En is mobiel. Handvat te laag.Belast de rug na een tijdje

    het vol doet aan de noden waarom ik de aankoop deed. Alleen spijtig dat het handvat niet hoger is. Na een tijdje belast dat de rug.

  • Man
    60 of ouder
    20 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    loopband
    hoogte handensteun veel te laag

    Verstelbare handensteun zou een verbetering zijn. Vooral voor oudere mensen, die een loopband willen gebruiken om in conditie te blijven. Is een grote doelgroep voor loopbanden in de toekomst (vergrijzing).

  • Man
    60 of ouder
    20 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    domynos
    lopen zo hard als je zelf wil geen

    aan te raden voor ouderen

  • Vrouw
    60 of ouder
    13 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Wandelband soft walk 8
    Ben er heel content van tot nu toe geen

    Geen

  • Vrouw
    50-59
    11 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Wandelband
    Eenvoudig te bedienen Sta teveel voorover. Dus niet comfortabel

    Ben 1.67. Steun staat te laag en daardoor niet prettig.

  • Vrouw
    60 of ouder
    08 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Soft walk 8 loopband
    De prijs Niet in hoogte verstelbaar.

    Na een slechte start (loopband liep niet in het midden), monteur liet op zich wachten, is het probleem gemakkelijk op gelost. Ik weet nu wat ik moet doen.
    De bijgeleverde informatie over het gebruik is summier. Kan wel wat uitgebreider, zodat je de meeste optredende fouten zelf kunt corrigeren.

  • Man
    50-59
    20 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Een aanwinst, kwaliteit voor je geld.
    Materiaal, gebruiksgemak. Geen

    Ik bevel dit product zeker aan. Aankopen via Decathlon is ook aan te bevelen. Goede service en up to date op de hoogte van levering.

  • Vrouw
    20-29
    05 October 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Uitstekend voor zijn prijs
    Prima aan te passen, goed display Houder staat te ver naar voren, band zelf "shift"

    Top loopband, goed af te stellen, breed genoeg, goed display, voldoende opties, snelheid en automatische noodstop (hoewel ik die niet gebruik).

    Minpunten: vanaf 4 km "shift" je band, hierdoor ben ik al 1 keer lelijk gevallen.. door het verstellen van de band kom je van die "shift" af, maar hij komt erg snel terug.

    De stang staat te ver naar voren, je moet echt lange armen hebben als je even houvast nodig hebt. Kan zeker een extensie gebruiken voor mensen die er moeilijker bij komen.

NAAR BOVEN