Volledige hoofdbeschermer voor vechtsporten, voor kinderen, rood

Ref.
8223308
Pluspunt van het artikel
Hoofdbeschemer die een volledige bescherming biedt voor de belangrijkste impactzones: kin, voorhoofd, oren, jukbeenderen.
19,99 €*
Bescherming tegen schokken
Verstevigd aan de impactzones (voorhoofd, oren, kin, jukbeenderen).
Positiebehoud product
Bevestiging met elastiek en verstelbare klittenbanden.
Gezichtsveld
Opening aan de ogen voor een optimaal gezichtsveld.

DE KENMERKEN

Maten
één maat
Kleur
rood
Samenstelling
Garnering : 100.0% Polyurethaan Materiaal buitenkant : 100.0% Polyurethaan Voering : 100.0% Polyester
Ontworpen voor
de training van vechtsporten, om hoofd en gezicht van het kind optimaal te beschermen.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Wassen met de hand en met koud water.
Gebruikslimiet
Uitsluitend voor vechtsporten.

Bijkomende informatie

Waarom moeten kinderen een hoofdbeschermer dragen?
Leer je kind de juiste gewoontes aan zodat vechtsporten leuk blijven: draag steeds beschermers bij de training. Een bokskap is onmisbaar om het hoofd te beschermen. Hij is een essentieel onderdeel van de boksuitrusting, net als de gebitsbeschermer.
Ontwerp
Voorgevormd schuim in verschillende lagen, beschermt voorhoofd, kin en jukbeenderen. Versterkte beschermzones aan de oren. Kunstleer (versterkt polyurethaan) aan de buitenkant om beter bestand te zijn tegen slijtage. De bekleding aan de binnenkant verbetert het comfort en zorgt ervoor dat de bokskap stevig op het hoofd blijft zitten. Breed elastiek bovenop het hoofd zodat de hoofdbeschermer perfect op het hoofd aansluit.
Hoe een hoofdbeschermer kiezen?
- Voor de training is een volledige bokskap te verkiezen, die beschermt voorhoofd, kin, jukbeenderen, kaken en oren. - Voor wedstrijden kies je een open face bokskap die voorhoofd, kaken en oren beschermt.
Welke maat kiezen?
Om de juiste maat te weten, moet je de hoofdomtrek van je kind meten (omtrek van de schedel gemeten over het voorhoofd). De hoofdbeschermer voor kinderen is bedoeld voor een hoofdomtrek van 52 - 56 cm. Voor een grotere omtrek kies je een hoofdbeschermer voor volwassenen.
Gebruikstips
Om goed beschermd te zijn, zet je de hoofdbeschermer op je hoofd, met het beschermkussentje achteraan boven de nek Sluit vervolgens de flappen op het beschermkussentje. Pas de hoofdbeschermer aan zonder overdreven aan te spannen.
Onderhoudstips
Mag niet in de wasmachine. Schoonmaken met een zachte doek en een sopje.
NAAR BOVEN