Voetloze dansmaillot voor meisjes zwart

Ref.
4726830
Pluspunt van het artikel
Maillot in halfdoorschijnende voile. Versterkt kruisje gevoerd met katoen voor meer comfort en duurzaamheid. Geschikt voor klassiek ballet en hedendaagse dans.

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Bewegingsvrijheid
De snit en het materiaal zijn geschikt voor grote bewegingen.
Stevigheid
De platte boord en het kruisje zijn verstevigd.
Zachtheid
Met katoen gevoerd kruisje voor meer comfort.

DE KENMERKEN

Maten
van 4 tot 14 jaar / van XS tot XL
Kleuren
zwart en roze voor kinderen
Samenstelling
Hoofdstof : 90.0% Polyamide, Hoofdstof : 10.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern lab en laten toe om te bevestigen dat onze kwaliteitseisen werden nageleefd.
Ontworpen voor
klassiek ballet.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
wassen op 30°.

Bijkomende informatie

Hoe kies je een outfit voor klassiek ballet?
Bij klassiek ballet wordt de kleding vaak aanbevolen, of zelfs verplicht, door de balletlerares. Het balletpakje wordt meestal gedragen zonder ondergoed onder. Door het balletpakje te combineren met een maillot blijft het pakje beter zitten bij alle bewegingen die je maakt. De perfecte uitrusting van een ballerina bestaat uit: een balletpakje, een maillot en demi-pointes. En om de spieren op te warmen voor de les en afkoeling te voorkomen na de les, is een cache-coeur aan te raden.
Waarom kiezen voor een maillot van Domyos?
Dankzij het technisch karakter en de afwerking biedt de maillot van Domyos optimaal comfort en blijft hij uitstekend zitten. Hij benadrukt de bewegingen van de benen perfect. Het kruisje in katoen en de versterking aan de tenen zorgen voor meer duurzaamheid. De maillot is zowel geschikt voor de les als voor voorstellingen.
Hoe kies je een balletmaillot?
Bij Domyos vind je verschillende soorten maillots, waaronder het bekendste basismodel met voeten dat verkrijgbaar is in roze en wit. Er zijn ook voetloze maillots, die zowel bij klassiek ballet als voor hedendaagse dans worden gedragen (verkrijgbaar in zwart en roze). Bij ons vind je ook een omvormbare maillot met een opening zodat je makkelijk bij je voeten kunt tijdens de les. Dit model is ideaal om op pointes te dansen, omdat je er tijdens de les makkelijk je teenbeschermers in kunt stoppen.
NAAR BOVEN