Voetbeschermers karate rood

Ref.
3197277
Pluspunt van het artikel
Onmisbare bescherming tijdens de training voor karateka's.

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

19,99 €*
Positiebehoud product
Elastiek met klittenband, elastieken aan de tenen en onder de voetzool.
Bescherming tegen schokken
Dik schuim voor een goede schokabsorptie.
Schuurbestendig
Buitenlaag in polyurethaan voor een goede slijtvastheid.

DE KENMERKEN

Maten
van S tot L
Kleur
rood
Samenstelling
Main part : 100.0% Polyurethaan
Ontworpen voor
het beschermen van de voeten van de karateka.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Ontwerp
De voetbeschermers voor karate bestaan uit hoge dichtheid schuim met een synthetische buitenlaag en beschermen jou en je tegenstander. Klittenband op breed elastiek om optimaal aan je voeten aan te passen. Bovendien heeft de beschermer ook elastische lussen om rond de onderkant van je voeten en je tenen vast te maken. De voetbeschermers werden ontworpen in naleving van de CE-normen voor beschermingen.
Hoe voetbeschermers kiezen?
- Voor trainingen kun je een klassiek model gebruiken. - Voor wedstrijden draag je beter een model dat werd goedgekeurd door de WKF (World Karate Federation).
Welke maat van voetbeschermers kiezen?
De maten van voetbeschermers worden uitgedrukt in S, M, L. - Maat S (tot EU-maat 38) - Maat M (EU-maat 39-42) - Maat L (vanaf EU-maat 42) Pas je voetbeschermers aan met de elastiek met klittenband aan de achterkant. .
Gebruikstips
Worden gedragen met blote voeten, zonder sokken. Laat je voetbeschermers steeds goed drogen na gebruik. Zo voorkom je dat ze onaangenaam ruiken en verleng je de levensduur van je beschermers.
Onderhoudstips
Schoonmaken met een vochtige doek en een sopje. Laat drogen bij kamertemperatuur. Niet in de buurt van een warmtebron, bijv. een radiator, plaatsen.
NAAR BOVEN