Vest 100 voor kleutergym blauw

Ref.
8490151
Users reviews
4 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
Omdat je niet wil dat je kleuter kou vat wanneer jullie naar de kleutergym gaan, is er dit lichtje vestje met opstaande kraag. Het is makkelijk aan te trekken en houdt je hummeltje lekker warm!

3 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Zachtheid
Superzacht, heel comfortabel voor je oogappel.
Rekbaar
Rekbaar zodat je kind optimaal kan bewegen!
Warmte
De donzig zachte binnenkant en opstaande kraag houden je kind aangenaam warm.
Makkelijk te openen / sluiten
Grote rits aangepast aan kinderhandjes, om zelf aan te trekken!
Milieuvriendelijk
SCORE C - Vergelijking: kindershirt met lange mouwen - details technische info

DE KENMERKEN

Maten
van 12 maanden tot 6 jaar
Kleuren
blauw, roze
Samenstelling
Hoofdstof : 57.0% Katoen, Hoofdstof : 38.0% Polyester, Hoofdstof : 5.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat elk artikel aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Comfort
Wat trek ik mijn kind aan over zijn T-shirt om naar de kleutergym te gaan? Het vest 100 is aangepast aan de behoeften van jonge kinderen en zit heerlijk comfortabel: met zijn zachte binnenkant hult het je kind in warmte! Lekker warm aangekleed is je kind klaar om naar de kleutergym te gaan. Voor, tijdens en na de gym voelt de zachte stof heel comfortabel aan zodat hij zich optimaal kan uitleven en amuseren!
Warm
Je mag er niet aan denken dat je kampioen in de dop kou zou vatten voor, tijdens of na de kleutergym! Het vest 100 is precies warm genoeg dankzij de samenstelling in katoen, polyester en elastaan. De opstaande kraag houdt koude lucht buiten. Tijdens de kleutergym zal je kind het al snel warm krijgen, dus als hij dat wil kan hij het vestje uittrekken en eventueel opnieuw aantrekken na de les, voordat hij naar buiten gaat als de kleutergym in een zaal wordt gegeven.
Zelfstandigheid
Naarmate ze groter worden, willen kleuters graag dingen zelf doen. Daarom heeft ons team het vest 100 zo ontworpen dat het leven van je kind gemakkelijker wordt. Dit vest heeft een grote, goed zichtbare rits, gemakkelijk dicht te doen en dus aangepast aan jonge kinderen. De runner van de rits kun je bovenaan wegstoppen om bekneld raken te vermijden. Dit kledingstuk is ook rekbaar en dus nog gemakkelijker aan te trekken ... Geen tijdverlies bij het aan- of uittrekken!
Wat trek ik mijn kind aan voor de peuter- en kleutergym?
Bij Domyos vind je alles om je kleintje comfortabel te laten sporten: T-shirt, broek of legging, eventueel een vestje dat hij kan uittrekken als de temperatuur stijgt! Doel is dat het kind niet wordt gehinderd in zijn bewegingen, dat hij zich comfortabel voelt en niet de hele tijd aan zijn broek of T-shirt moeten sjorren. Afhankelijk van het sportief niveau is de kleding meer of minder technisch ... Nog een paar goede sportschoentjes en je kleintje is er helemaal klaar voor!
Een score om de milieu-impact van de artikelen te vergelijken
De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
Peuter- en kleutergym
Ken je peuter- en kleutergym? Dit is een leuke activiteit voor kleintjes vanaf een jaar tot de leeftijd van 6 jaar waarbij ze zich kunnen uitleven op een parcours dat wordt gebouwd met aangepast materiaal: tunnels, balken, zachte matten, trampoline... Hierop kunnen de kinderen klauteren, springen, hun evenwicht leren bewaren en zo hun motoriek verbeteren. Die sympathieke sport, waar plezier voorop staat, wordt beoefend in een club of ook gewoon thuis, binnen zowel als buiten.
De voordelen van peuter- en kleutergym
Doet je kind aan peuter- of kleutergym? Dit mag er dan wel uitzien als gewoon wat spelen, maar wist je dat die activiteit de pyschomotorische ontwikkeling van jonge kinderen stimuleert? Door de verschillende activiteiten en nieuwe sensaties leert je kleintje zijn evenwicht bewaren, ontwikkelt hij zijn motoriek en coördinatie en leert hij heel eenvoudig begrijpen welke mogelijkheden zijn lichaam allemaal biedt! Een goede manier om zijn zelfvertrouwen te stimuleren.

Users reviews

 • 18 januari 2020
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  bien

  bien

NAAR BOVEN