Verander van ritme
Geniet van elke beweging met het gamma

Energy

logo
image

Het staat vast, je wil terug naar je topvorm!

Maar dan welmet een trainingschemaop maat van je ritme: je geeft je graag helemaal zonder aan comfort te moeten inboeten, je voelt je lichaam graag werken zonder hinder van je uitrusting... dat is jouw definitie van fitnessen voor je plezier! Klaar? Ontdek snel ons gamma Energy.

image

Comfort, lichtgewicht en aangepaste steun


 • image

  afvoer van de transpiratie

De outfit Energy is de ideale keuze voor vrouwen die houden van fitness en 1 tot 2 keer per week trainen. De kleding volgt perfect elke beweging en is nog stijlvol ook: trendy, kleurrijk, licht en perfect getailleerd. Ga voor comfort en bewegingsvrijheid!


Ontdek het gammaDrijf het tempo op met het gamma

Energy+

logo
image

Er weer tegenaan na de zomer!

Voel jij na je zomervakantie ook altijd die onweerstaanbare drang? De drang omje weer helemaal uit te leven en 2 tot 3 keer per week te trainen. De beste troeven om jezelf te motiveren? Stijl, technisch vernuft, ademend vermogen... Aarzel niet, en drijf het ritme op met onze producten uit het gamma Energy+!

image


Ademend, technisch en stijlvol


 • image

  afvoer van de transpiratie


 • image

  steun aan de borsten lichte impact


 • image

  Verluchting

Met de outfit Energy+ kan je aan het sporten zonder in te boeten op stijl. En tijdens je inspanning blijf je droog dankzij de technische materialen en de aansluitende stof, die de transpiratie snel afvoeren. Een must voor wie graag presteert in stijl!


Ontdek het gamma


modelWerk je in het zweet met het gamma

Energy Xtrem

logo
image

Je barst van de energie na de vakantie!?

Jij kan niet zonder actie in je dag.. Je programma om fit te blijven? Een stevig en vinnig ritme, om je te meten met de anderen of je grenzen te verleggen! Ontdek al onze uitrusting voor de meest veeleisende sporters met het gamma Energy Xtrem.

image


Technisch vernuft en maximaal ademend vermogen


 • image

  afvoer van de transpiratie


 • image

  steun aan de borsten
  Gemiddelde en hoge intensiteit


 • image

  Verluchting

Fitnessfreaks zullen zich helemaal kunnen vinden in deze outfit. Speciaal voor wie intensief en regelmatig sport (3 tot 4 keer per week) is er het gamma Energy Xtrem, met technische, lichte en ademende stoffen, ongezien platte naden en luchtige zones uit mesh. Niets is beter voor sporten met stevige schokken!


Ontdek het gamma


model


NAAR BOVEN