Trainingshandschoenen voor boksen 120 wit

Ref.
8572451
Pluspunt van het artikel
De perfecte handschoen voor beginnende boksers! Dankzij het geïnjecteerde schuim en het mesh binnenwerk train je heerlijk comfortabel.

4 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Schokdemping
Voorgevormd schuim om de schokken te dempen.
Gewrichtsondersteuning
Blijft goed zitten om de pols dankzij de polyurethaan klittenbandsluiting.
Schuurbestendig
Synthetische bekleding (PU), bestand tegen herhaalde slagen en schokken.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Garnering : 100.0% Polyurethaan Hoofdstof : 60.0% Polyurethaan, Hoofdstof : 40.0% Polyester Hoofdvoering : 100.0% Polyester
Tests
Overtuigd? Kom onze artikelen uitproberen in de winkel. De meeste bokshandschoenen en bokszakken zijn beschikbaar in de winkel. Ervaar zelf wat boksen voor je doet!
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Ontwerp bokshandschoenen 120
De bokshandschoenen van de reeks 120 bestaan uit voorgevormd schuim van gemiddelde dichtheid, bekleed met synthetisch materiaal (PU). Dit ontwerp verleent de handschoenen een goede sterkte en meer duurzaamheid. De stof met driedimensionale structuur op de handpalm voert de transpiratie optimaal af tijdens trainingen met een sparringpartner of op een bokszak.
WELKE MAAT KIEZEN?
De maat van de handschoenen wordt uitgedrukt in oz (afkorting voor "ounce", een Britse maateenheid die over de hele wereld wordt gebruikt om het gewicht van bokshandschoenen uit te drukken). Boksers kiezen hun bokshandschoenen volgens hun lichaamsgewicht en discipline: - boksen op een bokszak, - boksen tegen een partner (sparring). Zie de matentabel voor meer informatie.
Gebruiksadvies
Neem een goede gewoonte aan wanneer je bokst en draag: - BINNENHANDSCHOENEN, gemakkelijk aan te trekken. Die beperken irritaties aan je handen en verlengen de levensduur van je bokshandschoenen doordat ze de transpiratie absorberen. of - boksbandages, hét accessoire voor elke bokser! Die zijn bedoeld om je gewrichten (middenhandsbeentjes en polsen) te ondersteunen en absorberen tegelijk de transpiratie.
Onderhoudsadvies
Om ervoor te zorgen dat je bokshandschoenen langer meegaan, moet je ze goed laten drogen na elke training. Hiervoor kun je handschoendrogers aanschaffen. Die worden per paar verkocht.
NAAR BOVEN