Trainingshandschoenen voor boksen 120 wit

Ref.
8572451
Users reviews
3 / 5 4 Reacties
Pluspunt van het artikel
De perfecte handschoen voor beginnende boksers! Dankzij het geïnjecteerde schuim en het mesh binnenwerk train je heerlijk comfortabel.

4 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Schokdemping
Voorgevormd schuim om de schokken te dempen.
Gewrichtsondersteuning
Blijft goed zitten om de pols dankzij de polyurethaan klittenbandsluiting.
Schuurbestendig
Synthetische bekleding (PU), bestand tegen herhaalde slagen en schokken.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Garnering : 100.0% Polyurethaan Hoofdstof : 60.0% Polyurethaan, Hoofdstof : 40.0% Polyester Hoofdvoering : 100.0% Polyester
Tests
Overtuigd? Kom onze artikelen uitproberen in de winkel. De meeste bokshandschoenen en bokszakken zijn beschikbaar in de winkel. Ervaar zelf wat boksen voor je doet!
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Ontwerp bokshandschoenen 120
De bokshandschoenen van de reeks 120 bestaan uit voorgevormd schuim van gemiddelde dichtheid, bekleed met synthetisch materiaal (PU). Dit ontwerp verleent de handschoenen een goede sterkte en meer duurzaamheid. De stof met driedimensionale structuur op de handpalm voert de transpiratie optimaal af tijdens trainingen met een sparringpartner of op een bokszak.
WELKE MAAT KIEZEN?
De maat van de handschoenen wordt uitgedrukt in oz (afkorting voor "ounce", een Britse maateenheid die over de hele wereld wordt gebruikt om het gewicht van bokshandschoenen uit te drukken). Boksers kiezen hun bokshandschoenen volgens hun lichaamsgewicht en discipline: - boksen op een bokszak, - boksen tegen een partner (sparring). Zie de matentabel voor meer informatie.
Gebruiksadvies
Neem een goede gewoonte aan wanneer je bokst en draag: - BINNENHANDSCHOENEN, gemakkelijk aan te trekken. Die beperken irritaties aan je handen en verlengen de levensduur van je bokshandschoenen doordat ze de transpiratie absorberen. of - boksbandages, hét accessoire voor elke bokser! Die zijn bedoeld om je gewrichten (middenhandsbeentjes en polsen) te ondersteunen en absorberen tegelijk de transpiratie.
Onderhoudsadvies
Om ervoor te zorgen dat je bokshandschoenen langer meegaan, moet je ze goed laten drogen na elke training. Hiervoor kun je handschoendrogers aanschaffen. Die worden per paar verkocht.

Users reviews

 • Man
  07 september 2020
  That review has been deposited on this product version
  Teleurgesteld

  Gister voor het eerst gebruikt tijdens bokstraining van een uur. Na afloop bleek de huid van allebei m'n pinken is afgeschaafd door de wrijving binnenin de handschoenen. De handschoenen lijken veel te strak. Ik heb eerder outschock handschoenen gehad en daar was ik juist tevreden over. Over de jaren heen heb ik al heel wat paar versleten maar nog niet eerder meegemaakt dat een nieuw paar zo oncomfortabel zat dat m'n handen beschadigd raakten. Kan ik ze nog terug sturen, want hier kan ik precies niks mee.

  Antwoord van het merk :

  Hi Jeremy,


  Heel erg bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten! Hier kunnen we heel veel mee. Wat fijn dat je onze handschoenen zo vaak en zo prettir hebt gebruikt, maar wat vervelend dat deze bokshandschoenen niet bevallen. Ik heb dit probleem nog niet eerder gehoord, maar is zeker niet de bedoeling. Ik ga dit probleem daarom ook in de gaten houden.


  Als Decathlon producten uitgeprobeerd zijn, maar niet intensief geprobeerd, dan mag je ze gratis retourneren. Voor nu zou ik je dan ook aanraden om één of twee maten groter te proberen van de bokshandschoenen 120 en deze eventueel om te ruilen. Mochten deze ook niet bevallen, dan kun je ze omruilen voor andere bokshandschoenen of je geld terugkrijgen. Als ik je ergens mee kan helpen hoor ik het graag!


  Met sportieve groet,


  Quirine

  Digital Sport Leader Decathlon

 • 26 september 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Très bon rapport qualité…

  Très bon rapport qualité prix

 • Man
  17 september 2020
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  neufs, le deuxième gant…

  neufs, le deuxième gant est difficile à mettre. mes doigts touchent le fond des gants, ce qui est gênant à la longue

NAAR BOVEN