Trainingshandschoenen GDNC 300 voor bokszak

Ref.
8340714
Pluspunt van het artikel
Onmisbare handschoenen voor boksers die willen trainen op een bokszak zonder hun gewone bokshandschoenen te verslijten. Veel bewegingsvrijheid (duim vrij en gripbar).

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

19,99 €*
Schokdemping
Voorgevormd schuim op de slagzone als schokdemping.
Sterk
In kunstleer dus erg duurzaam.
Zweetafvoer
Micro-perforaties op de palm om de transpiratie beter af te voeren.

DE KENMERKEN

Kleuren
zwart
Maten
van S tot XL
Samenstelling
Garnering : 50.0% Polyurethaan, Garnering : 45.0% Rubber, Garnering : 5.0% Polyethyleen Hoofdstof : 100.0% Polyurethaan Voering : 100.0% Polyester
Ontworpen voor
trainen op een bokszak. Optimale bescherming van de hand en bewegingsvrijheid.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Laten verluchten na elke training. Elk spoor van transpiratie afvegen met een droge doek. Erg handig is de GLOVE DRYER, een toestel dat Domyos speciaal heeft ontworpen om bokshandschoenen doeltreffend te verluchten.

Bijkomende informatie

Onderhoudstips
Na de training kun je een handschoendroger (glove dryer) in de handschoenen stoppen. Zo blijft de handschoen open en kan hij verluchten en wordt de transpiratie afgevoerd. De glove dryers worden verkocht per paar.
Welk type handschoen kiezen volgens je niveau?
Beginnende boksers kiezen een handschoen die veel comfort en een goede verluchting biedt. Regelmatige boksers kiezen een handschoen met een goede slijtvastheid. Boksers in wedstrijdverband kiezen een handschoen in leer voor een uitstekende stevigheid en bescherming.
Gebruikstips
Door binnenhandschoenen te dragen in je bokshandschoenen bescherm je je handschoenen tegen de gevolgen van transpiratie. De binnenhandschoenen zijn gemakkelijk aan en uit te trekken. Ze verlengen de levensduur van je bokshandschoenen. Bandages zijn in de eerste plaats bedoeld om de gewrichten en polsen te beschermen en te stabiliseren, maar ze beschermen je handschoenen ook tegen transpiratie.
NAAR BOVEN