Top biokatoen dames rustige gym, yoga, pilates zwart met print

Ref.
8326070
Pluspunt van het artikel
Biologisch geteeld katoen. Domyos vindt het belangrijk om bij de vervaardiging van gymkleding de impact op het milieu zoveel mogelijk beperken. Ruime snit met vrouwelijke details.
Vanaf
6,95 €2,00 €*
Bewegingsvrijheid
Zeer soepel katoen.
Ecodesign
60% minder waterverbruik in vergelijking met gewoon katoen.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 95.0% Katoen, Hoofdstof : 5.0% Elastaan
Ontworpen voor
rustige gym, yoga en pilates.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
We hebben gekozen voor biologisch geteeld katoen om onze impact op het milieu te verminderen en het plaatselijke ecosysteem te respecteren. Ook de manier waarop je je kledij onderhoudt, heeft een grote impact op het milieu. Was je kleren zonder voorwasprogramma. En door te wassen op 30° in plaats van op 40° kun je tot 37% energie besparen! Kies ook altijd voor milieuvriendelijke wasmiddelen in een gerecycleerde verpakking.

Bijkomende informatie

Ontwerp van de yogakleding van Domyos
Tijdens je gym- of yogasessies is comfort zeer belangrijk. Daarom is de hele kledinglijn van Domyos erop gericht om je zoveel mogelijk bewegingsvrijheid te geven. Onze kleding is zo gemaakt dat je je volledig op je houding en ademhaling kunt concentreren. De modellen zijn tijdens het gebruik getest en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
Waarom aan yoga doen?
Yoga heeft zijn oorsprong in het oude India en is een discipline die je lichaam en geest met elkaar in balans brengt. Als je regelmatig aan yoga doet, zal je je zowel geestelijk als lichamelijk goed voelen. Het lichaam wordt soepeler, sterker en veerkrachtiger. Daarbij voel je je zelfzekerder, rustiger en ontspannen.
Waarom kiezen voor biokatoen?
Ademen, je ontspannen, stress verjagen... yoga staat synoniem voor welzijn. Wie aan yoga doet, is dan ook gevoelig voor begrippen als lichamelijke grenzen, respect voor anderen en respect voor het milieu. Daarom bieden wij katoen uit de biologische landbouw aan (om de milieu-impact te verminderen).
Katoen uit biologische teelt
Bij biologisch geteeld katoen worden geen chemische producten gebruikt. De biologische teeltmethoden zijn speciaal bedacht om de impact op het milieu te beperken. Het behoudt de biodiversiteit en bodemvruchtbaarheid en vermindert het risico van grondwaterverontreiniging.
Artikeltest
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Deze tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet. (Producten uit de biologische landbouw moeten voldoen aan zeer strenge eisen op het gebied van traceerbaarheid.)
NAAR BOVEN