Top in biokatoen dames rustige gym yoga paars

Ref.
8279866
Pluspunt van het artikel
Zacht, comfortabel om te bewegen: biologisch katoen. Domyos vindt het belangrijk om bij de vervaardiging van gymkleding de impact op het milieu zoveel mogelijk beperken. Tot maat 3XL.
Vanaf
5,95 €5,00 €*
Bewegingsvrijheid
Zeer soepele katoenvezel.
Ecodesign
60% minder waterverbruik in vergelijking met gewoon katoen.

DE KENMERKEN

Kleur
paars
Maten
van XS tot XXXL
Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Biologische katoen
Ontworpen voor
rustige gym, yoga en pilates.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
We hebben gekozen voor biologisch geteeld katoen om onze impact op het milieu te verminderen en het plaatselijke ecosysteem te respecteren. Maar de manier waarop je je kledij onderhoudt, heeft ook een grote impact op het milieu. Was je kleren zonder voorwasprogramma. En door te wassen op 30° in plaats van op 40° kun je tot 37% energie besparen! Kies ook altijd voor milieuvriendelijke wasmiddelen in een gerecycleerde verpakking.

Bijkomende informatie

Ontwerp van de yogakleding van Domyos
Het hele kledinggamma is ontworpen om je het nodige comfort te geven. Bij Domyos werken we in team aan artikelen die ervoor zorgen dat je gym- of yogasessies een moment van rust en ontspanning kunnen zijn. Zo kun je je kleding vergeten en je concentreren op je houding of je ademhaling. De modellen zijn tijdens het gebruik getest en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
Waarom aan yoga doen?
Yoga heeft zijn oorsprong in het oude India en is een discipline die je lichaam en geest met elkaar in balans brengt. Als je regelmatig aan yoga doet, zal je je zowel geestelijk als lichamelijk goed voelen. Het lichaam wordt soepeler, sterker en veerkrachtiger. Daarbij voel je je zelfzekerder, rustiger en ontspannen.
Waarom kiezen voor biokatoen?
Ademen, je ontspannen, stress verjagen... yoga staat synoniem voor welzijn. Wie aan yoga doet, is dan ook gevoelig voor noties als lichamelijke grenzen, respect voor anderen en respect voor het milieu. Daarom bieden wij katoen uit biologische landbouw aan (om de milieu-impact te verminderen).
Katoen uit biologische teelt
Bij biologisch geteeld katoen worden geen chemische producten gebruikt. De biologische teeltmethoden zijn speciaal bedacht om de impact op het milieu te beperken. Het behoudt de biodiversiteit en bodemvruchtbaarheid en vermindert het risico van grondwaterverontreiniging.
Artikeltest
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Deze tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat de top aan al onze kwaliteitseisen voldoet. (Alle artikelen uit biologische teelt worden bijzonder streng getraceerd)
NAAR BOVEN