34 Tips
Pages
YOGA
conseils-multisports-astuces-se-detendre-avec-le-sport

Je doet vaak aan sport om je uit te leven, gewicht te verliezen of beter te presteren. Maar heb je er ook al eens aan gedacht om te sporten voor je ontspanning? Sport is een van de beste manieren om helemaal tot rust te komen. Ontdek hier hoe!

YOGA
conseils-yoga-exercice-denouez-les-tensions

Op zoek naar een goede manier om spanningen los te laten? Probeer de houding Tafel met twee poten in deze sessie van Yoga Minuut.

YOGA
conseils-yoga-corps-sante-un-atout-pour-la-sante

Yoga is een sportdiscipline die tal van heilzame effecten heeft, zowel op fysiek als mentaal vlak. Hoe dan? Door lichaam en geest samen te brengen!

YOGA
conseils-ameliorer-son-equilibre-vignette

Als je snel valt of je evenwicht verliest, dan is dit artikel voor jou! Eva, sportcoach, legt je uit hoe je met enkele eenvoudige en doeltreffende oefeningen je behendigheid kan trainen en je evenwichtsgevoel kan ontwikkelen.

YOGA
conseils-yoga-bien-quel-yoga-choisir

Wat zijn de verschillende soorten yoga? Om jou de yoga te laten kiezen die bij jou past, laten we je hieronder de belangrijkste bestaande yogamethoden ontdekken. Er bestaat ongetwijfeld ook een yoga voor jou!

YOGA
conseils-apprendre-a-gerer-le-stress-vignette

Wist je dit? Dankzij sport kan je je lichaam leren om stresshormonen af te voeren. Op die manier kan je gemakkelijker omgaan met de spanningen van elke dag. Domyos geeft je enkele tips om te leren omgaan met stress.

YOGA
conseil-yoga-corps-sante-le-do-in

Do in is een vorm van zelfmassage en bestaat uit een reeks wrijf-, druk- en rekhandelingen. De ideale activiteit om te ontspannen, jezelf helemaal bewust te worden van je eigen lichaam en gezond te blijven.

YOGA
conseils-yoga-exercice-yoga-minute-illuminez-votre-regard

Uw ogen zijn vermoeid, uw oogleden zwaar. Ze willen maar een ding: rust! Probeer een sessie van yoga voor de ogen om ze te laten ontspannen.

YOGA
conseils-multisports-corps-sante-le-sommeil-du-sportif

Het staat vast dat moeilijk in slaap vallen wordt bevorderd door lichamelijke activiteit, en die is op haar beurt weer afhankelijk van die nachtrust. Domyos vertelt je meer over die vicieuze cirkel

YOGA
conseils-multisports-decouverte-sophrologie

U hebt last van stress? Hebt u al eens sofrologie geprobeerd? Ontdek een doeltreffende methode om te ontspannen en een positieve kijk op het leven te krijgen.

NAAR BOVEN