conseil-cardio-decouverte-accro-a-la-zumba

VERSLAAFD AAN ZUMBA, IK?

Steeds meer mensen worden verleid tot de zumba, de dans die de wereld aan het veroveren is. Ontdek waarom het succes van de zumba voorlopig nog lang niet zal tanen. Mensen zijn snel verslingerd aan de zumba!

 

De redenen waarom de zumba zo succesvol is

Het is een meeslepende stroom die zich verspreidt over de wereld van de fitness, de zumba brengt enthousiasme en verwondering bij iedereen die het probeert! Er zijn meerdere redenen die het succes verklaren.

 

 • De eenvoud : de zumba is een toegankelijke fitnesspraktijk voor iedereen, de bewegingen waaruit de choreografie is opgebouwd worden gemakkelijk aangeleerd
 • Latijnse sfeer: het is een plezier om je te laten dragen door de muziek en het ritmische tempo van salsa, merengue, cumbia, samba, etc
 • Een afslankhulp : je lichaam bewegen in meeslepende ritmes maakt dat je tot 800 calorieën per uur verbrand!
 • Het plezier : het is zo leuk om in een feestelijke sfeer energie te verbruiken zonder te lijden
 • Een complete discipline: er wordt een beroep gedaan op het hele lichaam, geen enkel stuk wordt vergeten!
 • Beweeglijkheid: als je de bewegingen en basispassen eenmaal hebt aangeleerd, kun je ze overal toepassen

 

Zumba is gezond!

Zumba is een ideale manier om aan cardiofitness te doen, maar ook om het lichaam te versterken, gezond te maken en je spieren te verstevigen. Het is goed voor buikspieren en bovenbenen. Het helpt om je houding te verbeteren en aan je figuur te werken. Een plus daarbij is het speelse karakter. Iedere sessie is spontaan, brengt iets nieuws en creëert een echte interactie tussen de beoefenaars. Dit is iets heel anders dan een sportieve activiteit waarbij je steeds dezelfde pasjes of bewegingen moet herhalen. Je maakt je heupen los en versterkt je lichaam en alles in een leuke sfeer!

 

Nog meer plezier!

Advies aan alle vrouwen die van iets nieuws houden: als je helemaal wilt uitleven met zumba en nieuwe sensaties wilt beleven, probeer dan de laatste zumba's die je laten swingen!

 

Doe aan Zumba toning!

Wat is Zumba toning? zumba toning, dat is geïnspireerd op klassieke zumba waarmee het sterk is verbonden, is een combinatie van choreografie en het gebruik van accessoires, zoals toning sticks. Ideaal voor gevorderde zumbadanseressen en liefhebsters van Latijns-Amerikaanse dans die een nieuwe sportieve dimensie willen ontdekken en hun figuur willen verbeteren. In de praktijk betekent het dat energiek oefenen en verstevigen van spieren deel gata uitmaken van de dans! De armspieren worden extra geoefend met behulp van deze lichte toniserende sticks. Ze begeleiden het ritme en spreken zo specifieke spiergroepen aan: armen, buik, bovenbenen. 1 uurtje in een leuke sfeer aan je figuur werken zonder dat je de inspanning voelt!

 

Leef je uit met Zumba sentao

Dit nieuwe fitnessprogramma van zumba doe je met een stoel. Dit programma is een zachte mix van een bruisende fitnessparty met een meeslepende choreografie. De stoel versterkt het evenwicht en stabiliseert de spieren van het bovenlichaam. Het geeft een nieuwe dimensie aan de cardiotraining die nog doelstreffender wordt. Je werkt aan je lichaamsgewicht en vergroot je spierkracht, verbetert je spierlijnen en je uithoudingsvermogen. Resultaat: door met je lichaam te swingen, maakt je spieren strakker. Dus, zit je altijd op je stoel?

 

 

 

Zumba is een energiek en compleet programma dat zich voortdurend verder ontwikkelt en je nieuwe manieren biedt om jezelf te overtreffen! Om je droomfiguur te verbeteren zonder dat het moeite kost en je lijn te behouden, is er niets beters dan je swingend uitleven met je vriendinnen!

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Vote
Vanaf
14,99 €10,00 €*
  GYM/PILATES
  conseils-fitness-shape-exercices-programme-minceur-apres-les-fetes

  Welke fitnessoefeningen moet je na de feestdagen doen om je lichaam weer strak te krijgen? Dat is de uitdaging van de maand: ontdek ons afslankprogramma.

  (3)
  FITNESS CARDIO

  Wilt u in recordtijd calorieën verbranden? Wij bieden u een trainingsprogramma met springtouw om af te vallen en uw lichaam in vorm te brengen. Nu is het uw beurt!

  (4)
  NAAR BOVEN