STEPPEN OM CELLULITIS TE DOEN VERDWIJNEN

De stepper is een compact en gebruiksvriendelijk trainingstoestel dat doeltreffend inwerkt op vetten. Resultaat: cellulitis verdwijnt. Domyos, je fitnesspartner, biedt je een anti-cellulitis programma aan. 

 

Cellulitis bestrijden door aan sport te doen

Cellulitis zijn vetcellen die zich afzetten onder de huid, waardoor die een bobbelig uitzicht krijgt. Vooral vrouwen kennen dit verschijnsel, dat voortvloeit uit hormonale problemen zoals het vasthouden van vocht en een slechte bloedsomloop. Om het te bestrijden: kies voor een gezonde levenswijze en doe aan duursport.

 

Regelmatig sporten vermindert je vetmassa, vooral duursporten zijn hier geschikt voor.

Hoe langer de training duurt, hoe meer het lichaam zijn energie zal halen uit opgeslagen vetten, zodat de vetcellen die aan de oorsprong liggen van cellulitis verminderen. 

 

Waarom een stepper gebruiken?

Met de stepper loop je een eindeloze trap op, of zo lijkt het bijna. Je doet een langdurige inspanning.

 

De stepper traint vooral de benen en billen. Maar om de billen aan het werk te zetten moet je wel een stevig tempo aannemen. Wanneer je langere tijd en regelmatig traint, doet de stepper cellulitis op je dijen en billen verdwijnen.

 

Combineer sessies op de stepper met een gezonde voeding

Het wordt aangeraden om deze sport te combineren met een gezonde voeding. Vermijd suiker- of vetrijke voedingswaren en kies voor vlees, vis, groenten en graanproducten. Vergeet tot slot niet voldoende te drinken (tot twee liter per dag). 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vote
NAAR BOVEN