SPIERTRAINING : DE EIWITSHAKE BEGINNEN

Om te verdrogen is niets beter dan een dieet met eiwitshakes. De shake wordt bereid op basis van wei en bevordert de spiermassa zonder uw voeding uit balans te brengen. Om uw spiermassa te onderhouden en te definiëren of om te verdrogen na een intensieve sessie spierversteviging, is het het ideale recept.

 

Wat is een eiwitshake ?

De eiwitshake levert aan het lichaam de noodzakelijke dosis eiwitten en bevordert de spiermassa. Het is een mengeling van water of melk met het eiwitpoeder, "wei" genoemd. Om de smaak en textuur ervan te verbeteren, kunt u het volgende toevoegen :

 

 • Fruit : banaan of aardbei, om het zoeker en dikker te maken

 • Concentraat van vanille of cacaopoeder om de smaak intenser te maken zonder te veel calorieën toe te voegen.

 • Havermout, yoghurt of platte kaas om de shake dikker te maken.

 

De proteïne wei, een product zonder risico's

De eiwitshake wordt gemaakt op basis van de proteïne wei, dat wil zeggen weiproteïne in poedervorm. Het wordt vaak gebruikt in vegetarische diëten om het lichaam de dagelijkse dosis eiwitten te bieden.

 

De voordelen van de eiwitshake

Om uw spiermassa te onderhouden en te definiëren of om te verdrogen na een intensieve sessie spierversteviging moet u de koolhydraten vervangen door eiwitten. Om uw lichaam te helpen wennen aan deze verandering, is de eiwitshake ideaal.

 

Een eiwitshake, dat is goed voor alle gehaaste sporters : u moet geen vijf maaltijden per dag klaarmaken, een of twee van deze maaltijden kunnen worden vervangen door een shake. En u kunt het overal mee naartoe nemen, in een shaker van Domyos bijvoorbeeld !

5,00 €*
3.85 / 5 131 Reacties
  BODYBUILDING

  Om de spieren beter zichtbaar te maken dient men bij de droge spieropbouw een aantal regels strikt na te leven. Ontdek de 5 tips Domyos die u helpen bij droge spieropbouw en die u advies geven over het juiste dieet.

  BODYBUILDING

  Wat is het recept om meer spiermassa te krijgen ? Het combineren van een rijke voeding, intensieve trainingen en lange recuperatieperiodes. Domyos, uw partner inzake krachttraining, helpt u om meer spiermassa te krijgen.

  NAAR BOVEN