177 Tips
Pages
FITNESS

Touwtjespringen is niet alleen een perfect afslankmiddel, het heeft ook nog vele andere voordelen. Ontdek onze tips en oefeningen voor wie zich uit wil leven met een springtouw.

(4)
FITNESS
conseils-musculation-corps-sante-comment-fonctionne-le-muscle

Je drukt en tilt gewichten zonder dat je echt weet hoe je spieren werken en zich ontwikkelen? In dit artikel vind je alle antwoorden op je vragen over spiertraining.

(11)
FITNESS

Dit is de laatste sessie van onze fitheidschallenge na de vakantie. Om je trainingen in schoonheid af te sluiten, heeft Rémy nog een laatste bonusuitdaging in petto: ben je klaar om nog eens alles te geven?

FITNESS

Zin om je uit te leven? Dat komt dan goed uit, want Rémy heeft een kleine verrassing klaar voor deze 4de sessie...laat je leiden voor een bonusuitdaging!

FITNESS

We zitten in de laatste rechte lijn van de Domyos-challenge! Pomp jezelf nog eens vol energie met deze nieuwe en speciale work-out voor buik en billen.

FITNESS

Laat jezelf niet kennen voor deze 5de sessie van onze Domyos-challenge! Je hebt er al meer dan de helft van het traject opzitten! Hier vind je nog een nieuwe work-out met kettlebell.

FITNESS

We zijn vertrokken voor de 2de week van onze Domyos-challenge! Neem alvast je springtouw erbij voor de volgende reeks oefeningen.

FITNESS

Dit is een speciaal buik-billenprogramma om de eerste week van onze challenge af te sluiten. Veel trainingsplezier iedereen!

(2)
FITNESS

Het is dringend tijd om energie bij te tanken! Wat zou je ervan zeggen om onze nieuwe Domyos-challenge eens uit te testen en de winter in topvorm aan te vatten? Niet getalmd, hier komt de eerste sessie!

(23)
FITNESS
conseils-remise-en-forme-astuces-la-methode-pilates

De Pilates-methode, in 1920 bedacht in New York door Joseph Pilates, is vandaag bijzonder populair over de hele wereld. Ze is doeltreffend en heilzaam voor lichaam en geest. Het proberen waard!

(6)
NAAR BOVEN