12 Tips
MULTISPORTS
conseils-multisports-corps-sante-recuperation-massage

Sporten is goed voor de gezondheid, zolang je maar blessures vermijdt en zo snel mogelijk weer herstelt om de deugden van sport ten volle te ervaren en je vormpeil en welzijn te onderhouden.
Spierpijnen na het sporten kan je vermijden of beperken, zodat ze draaglijk blijven en niet hinderlijk worden tijdens je alledaagse leven. En zo kan je ook sneller weer aan het sporten.

MULTISPORTS

Toxines zijn giftige stoffen die worden uitgescheiden door een levend organisme. Volg onze adviezen om het lichaam te helpen die toxines zo goed mogelijk te verwijderen.

MULTISPORTS
conseils-multisports-corps-sante-quel-sport-contre-lanxiete

Je bent eerder het onzekere, angstige type? Sporten is een heel doeltreffende manier om dat onaangename gevoel tegen te gaan. Enkele ideeën die je helpen om je beter te voelen.

MULTISPORTS
conseils-multisports-corps-sante-apprendre-a-bien-se-peser

Velen vinden het vreselijk: het moment waarop je op de weegschaal stapt! Bijgekomen of afgevallen: het ritueel is hetzelfde, het verdict blijft niet uit! Volg deze richtlijnen: je goed wegen is iets wat je kunt leren.

MULTISPORTS
conseils-seniors-5-conseils-pour-se-mettre-au-sport

Wat is de beste remedie tegen ouderdomskwaaltjes bij senioren? Sporten natuurlijk! Ontdek hier 5 tips van Domyos om weer aan het sporten te gaan wanneer je ouder bent dan 60.

MULTISPORTS
conseils-halte-aux-courbatures

We hebben er vaak last van na een eerste sportles of na een inspanning die ons lichaam niet gewend is: stramme spieren. Hoe kunnen we die pijn verlichten? Domyos geeft je tips.

MULTISPORTS
conseils-Les-gestes-pour-retrouver-la-forme

De mooie dagen komen eraan, je hebt zin om je lichaam te wekken uit zijn winterslaap. Tank nieuwe energie door deze tips te volgen om weer in conditie te komen!

MULTISPORTS
conseils-5-astuces-pour-se-remettre-au-sport

Het nieuwe schooljaar komt eraan: hét moment om goede voornemens te maken! Wij hebben alvast enkele tips voor je klaar zodat je opnieuw kan beginnen sporten zonder na een poosje de moed te verliezen.

NAAR BOVEN