9 Tips
MULTISPORTS

Om de hele zomer lang in topvorm te zijn, moet je vanaf vandaag goed aan jezelf beginnen denken. Hier lees je hoe voeding je kan helpen om opnieuw de nodige energie en vitaliteit te vinden om te genieten van de zomer en (hopelijk) van de zon ...

MULTISPORTS
conseils-multisports-corps-sante-recuperation-massage

Sporten is goed voor de gezondheid, zolang je maar blessures vermijdt en zo snel mogelijk weer herstelt om de deugden van sport ten volle te ervaren en je vormpeil en welzijn te onderhouden.
Spierpijnen na het sporten kan je vermijden of beperken, zodat ze draaglijk blijven en niet hinderlijk worden tijdens je alledaagse leven. En zo kan je ook sneller weer aan het sporten.

MULTISPORTS
conseils-multisports-astuce-pour-faire-du-sport-entretenez-motivation-

Wanneer het wat moeilijker gaat, vind je al snel allerlei uitvluchten om niet aan sport te doen. Voor elke uitvlucht bestaat er wel een oplossing, dus geen tijd meer te verliezen: zorg ervoor dat je gemotiveerd blijft!

MULTISPORTS
conseils-multisports-corps-sante-cafe-et-sport

Je hoort tegenstrijdige dingen over de invloed van cafeïne op sporters. Mag je nu koffie drinken wanneer je regelmatig aan sport doet? Domyos geeft antwoord …

MULTISPORTS
conseils-multisports-dietetique-ces-jus-qui-boostent-la-forme

Wilt u uw vitamines aanvullen? Ontdek dan de 100% natuurlijke sappen met al hun goede eigenschappen. Ze geven u een ware energieboost voordat u gaat fitnessen!

MULTISPORTS
conseils-multisports-corps-sante-apprendre-a-bien-se-peser

Velen vinden het vreselijk: het moment waarop je op de weegschaal stapt! Bijgekomen of afgevallen: het ritueel is hetzelfde, het verdict blijft niet uit! Volg deze richtlijnen: je goed wegen is iets wat je kunt leren.

MULTISPORTS
conseils-cross-corps-sante-chaleur-atout-corps

Of het nu om de natuurlijke warmte van de zon gaat, of de kunstmatige warmte in ontspanningsruimten als de sauna of hammam, warmte is een weldaad voor het lichaam …

MULTISPORTS

Uw lichaam moet de spieren op spanning kunnen brengen, en heeft dan ook energie nodig om de training te kunnen volbrengen ! Goed eten helpt uw lichaam om beter te trainen.

MULTISPORTS
conseils-halte-aux-courbatures

We hebben er vaak last van na een eerste sportles of na een inspanning die ons lichaam niet gewend is: stramme spieren. Hoe kunnen we die pijn verlichten? Domyos geeft je tips.

NAAR BOVEN