27 Tips
Pages
MULTISPORTS

Om de hele zomer lang in topvorm te zijn, moet je vanaf vandaag goed aan jezelf beginnen denken. Hier lees je hoe voeding je kan helpen om opnieuw de nodige energie en vitaliteit te vinden om te genieten van de zomer en (hopelijk) van de zon ...

MULTISPORTS
conseils-shape-exercice-4-exercices-a-faire-sur-la-plage

Hoe blijf je in vorm, zelfs op het warme zand? Met deze eenvoudige (en discrete!) fitnessoefeningen behoud je de hele zomer lang je strakke lijn.

MULTISPORTS

Minder calorieën innemen op een dag, da's uiteraard goed. Maar dat ernstiger aanpakken door elke kans om af te slanken te grijpen, da's nog beter.

MULTISPORTS

Wil je iets aan je lijn doen voor de zomer, zonder evenwel je goede humeur en je gezondheid op het spel te zetten? Geen nood! Wij hebben voor jou het ideale afslankprogramma om je lichaam op een aangename manier weer mooi strak te krijgen.

MULTISPORTS
conseils-cross-exercice-un-ventre-plat-pour-cet-ete

Guillaume, coach in de Domyos Club, stelt je een aantal oefeningen voor die je thuis kunt doen.

MULTISPORTS
conseils-multisports-corps-sante-recuperation-massage

Sporten is goed voor de gezondheid, zolang je maar blessures vermijdt en zo snel mogelijk weer herstelt om de deugden van sport ten volle te ervaren en je vormpeil en welzijn te onderhouden.
Spierpijnen na het sporten kan je vermijden of beperken, zodat ze draaglijk blijven en niet hinderlijk worden tijdens je alledaagse leven. En zo kan je ook sneller weer aan het sporten.

MULTISPORTS

De gevolgen ervan houden ons beslist sterk bezig. Maar wat is die beruchte cellulitis nu precies? Weet je echt wat het is en hoe je het kunt opsporen? Domyos geeft je meer uitleg over dit onderwerp.

MULTISPORTS

Toxines zijn giftige stoffen die worden uitgescheiden door een levend organisme. Volg onze adviezen om het lichaam te helpen die toxines zo goed mogelijk te verwijderen.

MULTISPORTS
conseils-multisports-corps-sante-quel-sport-contre-lanxiete

Je bent eerder het onzekere, angstige type? Sporten is een heel doeltreffende manier om dat onaangename gevoel tegen te gaan. Enkele ideeën die je helpen om je beter te voelen.

MULTISPORTS
conseils-multisports-astuce-pour-faire-du-sport-entretenez-motivation-

Wanneer het wat moeilijker gaat, vind je al snel allerlei uitvluchten om niet aan sport te doen. Voor elke uitvlucht bestaat er wel een oplossing, dus geen tijd meer te verliezen: zorg ervoor dat je gemotiveerd blijft!

NAAR BOVEN