conseils-energy-astuce-comment-bruler-des-calories-facilement

HOE KUNT U EENVOUDIG CALORIEËN VERBRANDEN?

Hebt u de neiging om uzelf iets teveel te verwennen en wilt u nu afvallen? Het is bekend dat lichaamsbeweging helpt vet te verbranden: ontdek nu in welke mate en bij welke sport u de meeste calorieën kunt verbranden.

 

Doelstelling gewichtsverlies

Zoekt u een manier om snel af te vallen? Dan moet u leren hoe u effectief calorieën kunt verbranden om sneller af te slanken. Het geheim? Meer calorieën verbruiken dan u via uw voeding binnenkrijgt, waardoor u uw lichaam dwingt om uit haar reserves te putten. Om hardnekkige vetten weg te krijgen, moet u sporten! Hoe meer, regelmatiger en intensiever u beweegt, hoe meer calorieën u verbrandt.

 

Meer calorieën verbranden

Vergeet de draconische diëten om af te vallen. Begin door uw voeding te balanceren op basis van uw eigen persoonlijkheid (leeftijd, geslacht, levensstijl) en pas deze nieuwe voedingsgewoonte aan op uw fysieke oefeningen. Dat is de beste manier om af te vallen: door meer calorieën te verbranden dan u binnenkrijgt, verbruikt u onvermijdelijk uw vetreserves. Maar daarvoor moet u sporten! Houd daarbij in gedachten dat het niet de korte en intensieve, maar de matige en langdurige inspanningen zijn die u helpen vetten te verbranden.

 

Welke activiteiten om af te vallen?

Om snel gewicht te verliezen moet u beslist de hele dag bewegen en actief zijn. Als u geen voorstander van fitness bent, kies dan eerder voor cardio training. Dat is de ideale sport om veel calorieën te verbranden (tussen 300 en 600 per uur, afhankelijk van hoe intensief de inspanning is). Na 30 tot 40 minuten begint het lichaam haar vetreserves aan te spreken om het lichaam de energie te leveren die nodig is voor de inspanning. De ideale frequentie voor zichtbare resultaten: 2 of 3 keer per week 45 minuten.

 

De juiste fitnessapparatuur

Maak er een gewoonte van te trainen op cardio-training apparaten: hometrainer, loopband, roeimachine, crosstrainer, fiets voor cardio-training. Deze machines zijn doeltreffend om u te helpen afvallen, spieren opbouwen, uw uithoudingsvermogen verbeteren. Door regelmatig te trainen blijft u op uw eigen ritme in vorm, thuis of in de sportzaal. En als u meer calorieën wilt verbranden, werk dan op endurance, dat wil zeggen tussen 60 en 70% van uw maximaal toegestane hartfrequentie. Die kunt u berekenen door uw leeftijd af te trekken van 220 (226 voor vrouwen, die een iets snellere hartslag hebben dan mannen).

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vote
FITNESS CARDIO

Wat moet je weten over calorieën, dat wat we heel vaak tot elke prijs willen’kwijtraken? Voor de antwoorden op al je vragen, volg je onzeDomyos gids.

(4)
FITNESS CARDIO
conseils-energy-astuce-corde-bruleur-de-calories

Het springtouw is een onmisbaar fitnessaccessoire en perfect om te vermageren, een platte buik te krijgen, cellulitis te vermijden en je uithoudingsvermogen te verbeteren.

(3)
NAAR BOVEN