11 Tips
FITNESS CARDIO
conseil-multisports-corps-sante-les-mecanismes-de-notre-coeur

Het hart is een sterke en tegelijk fragiele spier die we moeten onderhouden zodat het zo lang mogelijk kan blijven werken. Lees meer over de werking van het hart zodat je beter begrijpt hoe je het goed kunt onderhouden.

FITNESS CARDIO
conseils-multisports-corps-sante-les-crampes

Spierkramp komt heel vaak voor. Het is een spontane samentrekking van de spier. Domyos helpt je kramp begrijpen en vermijden.

FITNESS CARDIO
conseils-multisports-corps-sante-blessures-musculaires-qui-sont-elles

Een spierblessure is de nachtmerrie van elke sporter. De blessure kan plotseling, zonder enige waarschuwing vooraf toeslaan. Domyos geeft tips om ze te voorkomen... of te verlichten!

FITNESS CARDIO
conseils-multisports-dietetique-5-aliments-pour-lutter-contre-le-froid

Ook als de temperaturen dalen, hoeft ons lichaam de vetreserves niet aan te spreken. Kies liever 5 gezonde voedingsmiddelen die u helpen de kou te bestrijden

FITNESS CARDIO

Hoe blijf je gezond en zorg je ervoor dat je niet aankomt? We helpen je om het antwoord te vinden met deze 5 sporttips.

FITNESS CARDIO
conseils-cross-astuce-quelle-sportive-etes-vous

Je bent niet weg te slaan uit de gymzaal, je houdt van rustige oefeningen of gaat er een keer per week voluit voor...hoe bekijk jij fitness? Ontdek onze 5 sportprofielen !

FITNESS CARDIO

Om je te helpen je fitnesssessies te organiseren vanaf de start van het nieuwe sportseizoen, hebben wij een beroep gedaan op Olivier, onze coach. Volg zijn tips om sporten in te plannen in je dagelijkse leven.

FITNESS CARDIO

Extra waakzaamheid is geboden wanneer u gaat sporten bij warm weer. Ontdek welke richtlijnen u zou moeten volgen om veilig te sporten in de zon.

FITNESS CARDIO
conseils-cross-astuce-faire-du-sport-a-deux

Wil je graag meer tijd doorbrengen met je wederhelft? Doe dan samen aan sport, je hebt er enkel baat bij! Domyos legt je uit waarom.

FITNESS CARDIO

Voor slankere benen gaat er niets boven lichaamsbeweging. Maar een paar goede dagelijkse gewoonten kunnen ook helpen om dit streefdoel van veel vrouwen te bereiken …

NAAR BOVEN