119 Tips
Pages
FITNESS CARDIO

Minder calorieën innemen op een dag, da's uiteraard goed. Maar dat ernstiger aanpakken door elke kans om af te slanken te grijpen, da's nog beter.

(4)
FITNESS CARDIO

Domyos geeft je een aantal tips om in topvorm én met een plat, strak en knap buikje de zomer tegemoet te gaan.

(1)
FITNESS CARDIO

Wil je iets aan je lijn doen voor de zomer, zonder evenwel je goede humeur en je gezondheid op het spel te zetten? Geen nood! Wij hebben voor jou het ideale afslankprogramma om je lichaam op een aangename manier weer mooi strak te krijgen.

(1)
FITNESS CARDIO
conseil-cross-astuce-4-bons-plans-pour-reussir-des-vacances-sportives

Op vakantie leef je op een ander ritme en dat gaat vaak ten koste van je conditie. De tips van Domyos helpen je om je fysiek voor te bereiden op een geslaagde sportieve vakantie.

FITNESS CARDIO

Het is weer voorjaar, en we dromen van heerlijke dagen aan het strand. Dit is het moment om je levensstijl aan te pakken. We raden je daarom aan om dit trainingsprogramma te volgen om je lichaam strak te maken.

(3)
FITNESS CARDIO

Touwtjespringen is niet alleen een perfect afslankmiddel, het heeft ook nog vele andere voordelen. Ontdek onze tips en oefeningen voor wie zich uit wil leven met een springtouw.

(7)
FITNESS CARDIO

Dit is de laatste sessie van onze fitheidschallenge na de vakantie. Om je trainingen in schoonheid af te sluiten, heeft Rémy nog een laatste bonusuitdaging in petto: ben je klaar om nog eens alles te geven?

(1)
FITNESS CARDIO

Zin om je uit te leven? Dat komt dan goed uit, want Rémy heeft een kleine verrassing klaar voor deze 4de sessie...laat je leiden voor een bonusuitdaging!

(2)
FITNESS CARDIO

We zitten in de laatste rechte lijn van de Domyos-challenge! Pomp jezelf nog eens vol energie met deze nieuwe en speciale work-out voor buik en billen.

(1)
FITNESS CARDIO

Laat jezelf niet kennen voor deze 5de sessie van onze Domyos-challenge! Je hebt er al meer dan de helft van het traject opzitten! Hier vind je nog een nieuwe work-out met kettlebell.

(1)
FITNESS CARDIO

We zijn vertrokken voor de 2de week van onze Domyos-challenge! Neem alvast je springtouw erbij voor de volgende reeks oefeningen.

(2)
NAAR BOVEN