conseils-cross-produit-strap-training-5-bonnes-raisons-de-le-choisir

DE DOMYOS STRAP TRAINING: 5 GOEDE REDENEN OM HIERVOOR TE KIEZEN

Kent u de geheimen van de Domyos Strap Training? Om alles te weten te komen over de gunstige effecten van trainingstraps, geven wij u 5 goede redenen om hiervoor te kiezen!

 

Domyos Strap Training, wat is dat? Het bestaat uit trainingstraps waarmee u oefeningen met het gewicht van het lichaam kunt uitvoeren, zoals de TRX. De voordelen? Dit zijn ze!

 

Een kit om overal te bevestigen!

De Domyos Strap Training kit bestaat uit een strap, een bevestiging, handvatten en enkelriemen. Hij is stevig en eenvoudig te gebruiken, u kunt hem installeren waar u maar wilt: thuis of buiten, op een deur of aan een stevige paal. Dankzij de handige draagtas kunt u hem overal mee naartoe nemen.

 

Een accessoire voor iedereen

Ongeacht uw fitness niveau, om af te vallen of om uw conditie te verbeteren, u kunt de trekoefeningen met de Domyos Strap Training opnemen. De moeilijkheid van de uitdaging is vooral afhankelijk van de houding en kanteling van uw lichaam. U beheert zelf de intensiteit van de inspanning door de weerstand te verhogen of te verlagen. U kunt verschillende soorten bewegingen creëren, geschikt voor niveaus van beginners tot topsporters.

 

Dubbele doeltreffendheid

Met de trainingstraps kunt u werken aan een complete en geleidelijke spieropbouw, in aanvulling op een traditionele training. Het voordeel is dubbel: uw functionele kracht ontwikkelen en uw cardiovasculaire systeem versterken. Door het tempo van de straptraining oefeningen op te voeren ontwikkelt u ook uw uithoudingsvermogen en verhoogt u uw calorieverbranding, en daarmee gewichtsverlies. En omgekeerd ontwikkelt u, bij een lager tempo en gecontroleerde bewegingen, uw kracht en uw spiermassa.

 

Een allround workout

Met de Domyos Strap Training kunt u werken aan uw spiermassa door weerstandoefeningen met het gewicht van het lichaam. Dit soort straptraining doet een beroep op het hele lichaam. Zij is doeltreffend in het werken aan de dieperliggende spieren. Welke oefening u ook doet, zij activeert een grote groep spieren in de romp, vooral in de onderrug en de buikspieren, die voortdurend werken om evenwicht te vinden (het core element is essentieel bij het gewicht van het lichaam). Eenvoudig gebruik van het gewicht van het lichaam tijdens het trainen beschermt de gewrichten. U kunt trainen zonder overbelasting, waardoor het risico van blessures afneemt!

 

Beter evenwicht van de spieren

Regelmatig trainen met de Domyos Strap Training helpt u niet alleen met afvallen en lenigheid bevorderen, maar ook met spierevenwicht. Wanneer u de trainingstraps gebruikt, bent u voortdurend uit balans. Naast de inspanning die nodig is voor uw oefening moet u ook een constante balans handhaven om de lichaamshouding aan te houden. Om daarin te slagen beweegt uw lichaam zich als een blok en gebruikt het de diepe stabiliserende spieren. Zo ontwikkelt u een goede evenwicht van de spieren, een betere mobiliteit versterkt u uw gewrichten.

 

 

 

U begrijpt het al, als u fit wilt blijven of wilt afvallen, dan wilt u beslist de Domyos Strap Training uitproberen. Gebruik haar in aanvulling op een traditionele krachttraining om diepe spieren te ontwikkelen en te versterken, of koppel haar aan een cardiotraining om nog sneller af te vallen. Vergeet niet gezond en evenwichtig te eten voor blijvende resultaten. Tot slot, mocht u vragen hebben over het uitvoeren van straptraining, aarzel dan niet om uw arts te raadplegen voor advies.

BODYBUILDING

Ontdek de STRAP TRAINING, het onmisbare accessoire voor spierversteviging. Domyos begeleidt je bij oefeningen om de spieren te verstevigen.

NAAR BOVEN