conseils-5-secrets-pour-tonifier-la-poitrine

5 GEHEIMEN VOOR EEN STEVIGE BOEZEM

De boezem is een van de meest fragiele delen van een vrouwenlichaam. Daarom is het van essentieel belang dat je er vanaf jonge leeftijd zorg voor draagt. De borsten zijn geen spieren, ze bestaan uit klieren, vezels en vetweefsel. De borsthuid en -ligamenten zorgen ervoor dat ze ondersteund worden en stevig blijven. Ze rusten op twee spieren, de kleine en de grote borstspier. Met de jaren verliest de huid haar elasticiteit en hebben de borsten de neiging om te gaan uitzakken, los van de vele hormonenwissels en schommelingen in je gewicht. Ook die hebben een effect op de boezem. Om ze stevig te houden, moet je aan twee aspecten werken: de borstspieren trainen en de kwaliteit van je huid onderhouden. Ontdek hier 5 tips om je boezem in topvorm te houden.

 

Geheim 1: Feel beautiful: de juiste sportbeha

90 % van de vrouwen draagt een gewone beha tijdens het sporten. Klassieke beha's zijn echter niet gemaakt om mee te sporten... Tijdens het fitnessen bijvoorbeeld krijgt je lichaam heel wat schokken te verduren, en die verzwakken je borsten. Zo raken ze vervormd en kunnen ze gaan uitzakken. Daarom ontwikkelde Domyos een revolutionaire sportbeha die je boezem stevig houdt en je borsten mooi accentueert : de Feel Beautiful. Dankzij de soepele band worden de natuurlijke bewegingen van je borsten niet gehinderd, zo blijven de dragende spieren van je boezem sterk. De stijve strook boven de borst zorgt ervoor dat je borsten minder op en neer bewegen en verminderen zo de pijn tijdens het sporten. Ze vermindert de schokken die je borsten moeten verduren met 50 %. Niets zo heerlijk als fitnessen zonder pijn, toch!? De beha zit bovendien als een tweede huid, voor een ongezien comfort. Zeker proberen!

 

Geheim 2: de koude douche

Dit is een eenvoudig trucje, dat wel voor de nodige rillingen kan zorgen! Als we je nu zouden zeggen dat je elke douche best eindigt met koud water om je borsten te verstevigen, zou je ons dan volgen? Uiteraard! Waarom? Omdat deze eenvoudige handeling, weliswaar niet heel aangenaam, uitstekend is om de huid te verstevigen. Bovendien kikker je er van op! Iedereen weet dat koude weefsels verstevigt en de bloedsomloop stimuleert. Een ijskoude douche hoef je jezelf natuurlijk niet aan te doen. Wissel gewoon af tussen koud en warm water en besproei daarbij vooral de zones die je wilt verstevigen, in dit geval de boezem.

 

Geheim 3: de stevigheidsoefening

Installeer je comfortabel en zet je op een vloermatje. Doe de volgende fitnessoefening om je borsten te verstevigen en de borstspieren in de diepte te versterken: zet je handpalmen op elkaar, alsof je gaat bidden. Plaats ze ter hoogte van je boezem, met de ellebogen verticaal. Duw de palmen een paar seconden stevig tegen elkaar, ontspan vervolgens. Herhaal die beweging. Doe een reeks van 20 herhalingen, zowel 's ochtends als 's avonds. Zo houd je je boezem jong en elastisch. Eenvoudig, maar doeltreffend!

 

Geheim 4: de wonderolie

Laat je boezem weer stralen met een natuurlijke oplossing: een heerlijke massage. Je borsten dagelijks masseren is enorm heilzaam, je haalt alle spanning uit je boezem en elimineert toxines. Het schoonheidsrecept: voeg 10 druppels etherische sandelolie toe aan 100 ml arganolie. Als je uit het bad of uit de douche stapt, de boezem en de borst licht inmasseren om de huid elastisch te houden. Wrijf de olie in van onder naar boven. Begin onderaan de borsten en eindig bij het sleutelbeen. Plaats vervolgens je vingers op het sternum (de kleine holte tussen de borsten) en draai 3 keer in wijzerzin en vervolgens 3 keer in tegenwijzerzin. Masseer vervolgens met de handen wijd open je boezem. Werk van de binnenkant van de borsten naar de schouders toe. Deze zone mag je zeker niet verwaarlozen, je traint er immers de ondersteunende borstspieren mee.

 

Geheim 5: het onmisbare fitnessaccessoire

Je borsten lijken wat uitgezakt? Maak dan kennis met de Body Powereen gebruiksvriendelijk en superdoeltreffend itnessaccessoire om een mooi decolleté te behouden. Wat is het principe? Door dit accessoire samen te drukken met je armen, versterk je de borstspieren die de borsten dragen. Het resultaat: je boezem wordt gelift. Ander voordeel: met de Body Power kan je ook verschillende andere oefeningen doen om je volledige lichaam te versterken. Een onmisbaar onderdeel van je sportuitrusting!

 

 

 

Je ziet, een fragiele en gevoelige boezem vraag extra aandacht en dagelijkse zorg. Met een paar eenvoudige handelingen kan je de schoonheid van je borsten elke dag onderhouden. Aan jou om een stevige en strakke bustete behouden!

NAAR BOVEN