5 ACCESSOIRES OM OVERTOLLIG VET TE ZIEN SLINKEN

Slechte voeding, gebrek aan sport...  vet stapelt zich op op plekken waar je het niet altijd verwacht...en dat kan knagen. Welke vrouw wil er niet graag  haar  love handles doen verdwijnen,  die uitgezakte billen weer als weleer doen pronken of met een plat buikje voor de dag komenOm overtollig vet te verbranden moet je uiteraard regelmatig sporten. Om te variëren in je oefeningen  vind je hier 5 accessoires om die kleine vetrolletjes als sneeuw voor de zon te zien slinken: het springtouw, de ministepper, de gym weights, de Abdo Gain en de minitrampoline.

 

Spring de kilo's van je af

Touwtje springen om af te slanken, is dat geen uitstekende vrijetijdsbesteding? Want laat dat nu net zijn wat er gebeurt tijdens deze sport: je verbrandt vet en slankt af. Perfect dus om te vermageren, een mooi plat buikje te krijgen en sinaasappelhuid geen kans te geven. En je uithoudingsvermogen wordt er nog beter van ook. Wat kan er beter zijn om die kleine onvolkomenheden aan je lichaam uit te gommen! 15 minuten touwtje springen is gelijk aan 30 minuten joggen. Waarom nog twijfelen

 

De ministepper

Benut elke gelegenheid om je eraan te wagen: de ministepper bootst het oplopen van een trap na. Uitstekend om weer in vorm te geraken, maar ook om cellulitis te bestrijden. Je traint je onderlichaam en krijgt strakkere benen en billen, en dat alles gewoon bij je thuis. Een klein toestel voor een strak figuur...kortom, een onontbeerlijk accessoire.

 

Gym weights voor een afgetekend lichaam

Om dubbel zo efficiënt te trainen zijn er de gym weights, die je vastmaakt aan de enkels of polsen. Ze zijn snel en gemakkelijk aan en helpen je je figuur verstrakken zonder al te veel moeite! Met een paar eenvoudige oefeningen geef je je armen en billen weer pit. Met deze verzwaarde banden train je nog doeltreffender, voor motiverende resultaten.

 

De minitrampoline: om te springen van plezier

Springen om te vermageren, is dat geen leuke deal? Met de minitrampoline ben je heel snel af van dat kilootje te veel. Dankzij het aerobic-effect van de verschillende fitnessoefeningen word je fitter, train je je spieren en verfijn je je silhouet. Bij elke sprong vliegen de calorieën eraf!

 

De Abdo Gain voor een strak buikje

Droom jij ook van een  platte buik  en buikspieren van beton? Dan is de Abdo Gain  iets voor jou! Deze kleine bloem helpt je om af te slanken. Ze biedt de mogelijkheid om te variëren tussen statische en dynamische  fitnessoefeningen in een zittende houding. Door voortdurend je evenwicht te zoeken, trek je je buikspieren de hele tijd samen om je vormspanning in de diepte te trainen. Al na een paar weken worden de effecten zichtbaar: een plattere buik en een strakkere lijn, en dat op een leuke manier!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vote
NAAR BOVEN