19,99 €*

Reviews on

Sporttas Training medium, zwart en gemêleerd lichtgrijs

4.4 / 5 9 Reacties
9 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    60 of ouder
    01 March 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima sporttas om je sportkleding in op te bergen.

    Nogmaals de ideale sporttas voor je sportkleding of voor een bezoek aan de sauna....

  • Man
    50-59
    18 February 2017
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Aanrader, licht en toch stevig

    Deze tas heeft verschillende compartimenten. Zo kan je je bv loopschoenen apart in de tas steken. Je kan de handvaten kort of lang maken. Zo gebruik ik hem soms als rugzak. Heb hem nu bijna 1 jaar en nog steeds tevreden. Gebruik hem om te gaan fitnessen.

  • Vrouw
    20-29
    26 January 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Helemaal top!
    Veel vakjes en specialen plek voor je schoenen Geen

    Supper blij mee

  • Vrouw
    30-39
    10 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Perfect
    Formaat en handige schoenen vakje. Geen.

    De tas heeft een ideaal formaat, alles past erin. Het extra vakje voor de schoenen is helemaal super. Ik ben blij met mijn aankoop!

  • Vrouw
    20-29
    10 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    fantastische handige sporttas
    grote opbergruimte,apart vakje voor sportschoenen geen :)

    deze tas is een must voor elke vrouw die wat girly-girly is en graag roze ziet

  • Vrouw
    30-39
    22 February 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    45
    45 10

    Goed - blij mee

  • Man
    11 January 2016
    That review has been deposited on this product version
    prijs / kwaliteit is ok
    grootte, kwaliteit rits afwerking

    prijs / kwaliteit voor deze tas is ok. Ze is groot genoeg, de rits geeft geen problemen na een goede maand, enkel sommige stiknaden komen los en heb ik moeten herstellen

  • Man
    50-59
    01 September 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Praktische fitnesstas
    Handig opbergvak voor de schoenen Opbergvak (met rits van buitenaf) gaat open

    Niet te groot, dus gemakkelijk in kluis in fitnesscentrum op te bergen.
    Apart intern opbergvak met rits voor evt. kostbaarheden op te bergen.
    Opbergvak (met rits van buitenaf) gaat open doordat aan de binnenkant de klittenband los laat, zeker als je spullen in of uit de tas haalt.

  • Vrouw
    40-49
    05 May 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Domyos Fitnesstas
    Diverse afsluitbare riumtes Knoopbevestiging aan plastic gaat snel kapot

    Op zich een prima tas met vele opbergmogelijkheden. Echter bij het openen van het binnenzakje (met drukknoopjes bevestigd) meteen het plastic kapot getrokken waar de sluiting op zat. Beetje jammer. Als je niet aan het binnenzakje komt, is het een fijne sporttas.

NAAR BOVEN