Sportbeha voor fitness Active lichtblauw
Vanaf
5,99 €*

Reviews on

Sportbeha voor fitness Active lichtblauw

3.3 / 5 18 Reacties
12 gebruikers bevelen dit product aan
  • 19 October 2016
    That review has been deposited on this product version
    Super

    I wear it for tennis and it gives enough support! It is very comfortable and fits well! I hand washed it so I had no problems . I'm going to buy another one in a different color.

  • Vrouw
    40-49
    23 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zit heerlijk

    zit lekker,ruikt niet naar zweet, na inspanning

  • Vrouw
    30-39
    04 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    verliest vorm na een paar wasbeurten
    mooie vormgeving, mooie kleuren behoudt vorm absoluut niet bij wassen

    bij het wassen draait de vulling zich tussen de voeringlagen. het terug in model brengen van de vulling na het wassen is nagenoeg onmogelijk. na een paar wasbeurten komen de lagen van de vulling zelfs los van elkaar. beha heeft na drie wasbeurten zijn vorm helemaal verloren.

    Antwoord van het merk :


    Beste Sara

    Alvast bedankt voor uw feedback op de brassière active. Bij het ontwikkelen van het product is er bewust gekozen om de pads niet vast te naaien, zodat deze verschoven of verwijderd kunnen worden naar ieders model. Mocht u niet tevreden zijn van het product, mag u dit steeds retourneren in uw dichtbijzijnde Decathlon.

    met vriendelijke groeten
    Katrien De Smet Expert Monitor Domyos DECATHLON

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    10 December 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Pads verschuiven
    Mooie kleuren, goeie ondersteuning Pads verschruiven heel erg

    Na 3 x in de wasmachine gedaan te hebben waren de pads zo erg verschroven dat ze er helemaal verkeerd in zaten en de bh dus waardeloos was geworden, erg jammer want er zijn mooie kleurtjes

    Antwoord van het merk :

    Beste Jantine,
    Bedankt voor je review over de sportbeha Active voor dames.
    Het probleem is inderdaad bij ons bekend dat de cups verschuiven.
    Je hebt 2 jaar garantie op al onze producten en kunt hem dan ook kostenloos retourneren.
    Je feedback over de sportbeha zullen we doorgeven aan onze productmanager.
    Mochten er verder nog vragen zijn hoor ik dat graag.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    05 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    sportbh
    mooi model, leuke kleur pads verschuiven enorm

    Het ontwerp is mooi, elegant en praktisch, hele leuke kleur (ik heb zowel de zwarte als de lichtblauwe). Enige jammere zijn de pads, na de eerste keer wassen zaten ze een beetje scheef en waren ze na een beetje prutsen weer recht, maar na de tweede wasbeurt zaten ze compleet door elkaar en kreeg ik ze niet meer recht, toen heb ik ze er gewoon uit geknipt, en nu is hij een stuk praktischer.

  • Vrouw
    30-39
    24 November 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    verschirikkelijke voering
    goede pasvorm, licht, leuke kleurtjes voering/pads!

    Ik had 2 van deze beha's gekocht; ik heb ze denk ik 1 maand gebruikt en toen weggegooid, want ik werd gek van het telkens terug moeten draaien/frommelen van de pads. Op een gegeven moment waren de pads zo verstrengeld in elkaar dat ik het heb opgegeven.

    Antwoord van het merk :

    Beste klant,
    Bedankt voor je review over de sportbeha Active dames.
    Wat vervelend dat sportbeha niet bevalt. We zullen je feedback doorgeven aan de productmanager.
    Mocht het nog een keer voorkomen mag je de sportbeha's terug brengen of sturen.
    Je hebt gewoon 2 jaar garantie op al onze producten.
    Mochten er verder nog vragen zijn hoor ik dat graag.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

    S find this answer useful

  • 22 November 2015
    That review has been deposited on this product version
    Veel te klein

    Maatvoering klopt niet. Er zat een klein dun padje in. De borsten werden helemaal platgedrukt. Overweeg dan ook niet om dezelfde beha in een grotere maat te bestellen.

    Antwoord van het merk :

    Beste klant,
    Bedankt voor je review over de Active sportbeha.
    Wat vervelend dat de beha niet goed past. Het klopt inderdaad dat veel artikelen van Decathlon klein uitvallen.
    Mocht je advies willen voor een passende sportbeha dan helpen mijn collega's van de running/fitness afdeling graag.
    Nog een fijne dag toegewenst.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    03 September 2015
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    sport bh
    zitten goed, voelen goed aan , geld waard. niet wassen in machine !

    bij wassen in machine raken die cups los, naden zijn vastgemaakt dus onmogelijk om die op hun plaats te zetten. Heb dus naadje moeten losmaken om alles terug op hun plaats te krijgen. Vanaf nu doe ik die in handwas.. dus, met wat zoekwerk lost men dit probleem zeker op. Zoals ik al zei, voor 6 euro mag je echt niet meer verwachten maar zijn wel super sportbh's.

  • Vrouw
    30-39
    01 September 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Blij mee
    pasvorm, maat, vulling Nog niet ontdekt

    Ben erg tevreden over deze sportbeha. Ik heb een kleine cupmaat en daardoor is het niet altijd gemakkelijk een sportbeha te vinden die goed aansluit, dat doet deze wel. Net genoeg vulling om geen tepels te zien en mijn borsten worden niet platgedrukt, waardoor het er toch nog een beetje leuk uitziet tijdens het sporten. Ik heb nog geen problemen gehad met draaiende vulling na het wassen gelukkig. Prijs kwaliteit verhouding dik in orde.

  • Vrouw
    40-49
    11 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    fitnessbeha gekocht voor tiener (14j)
    zit goed, kruipt niet omhoog, geeft genoeg steun geen

    zit goed, comfortabel
    kruipt niet omhoog,
    geeft genoeg steun
    dochter vindt hem goed

NAAR BOVEN