20,00 €*

Reviews on

Sportbeha voor cardiofitness 900 zwart

4.54 / 5 201 Reacties
187 gebruikers bevelen dit product aan

Bij Decathlon zijn alle beoordelingen betrouwbaar.

  • Vrouw
    40-49
    02 oktober 2019
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Aankoop bevestigd
    Comfi

    Deze sporten gebruik ik voor cardio- en krachttraining.
    Zit comfortabel en stevig. Perfecte sportbh.

  • Vrouw
    30-39
    02 mei 2019
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Aankoop bevestigd
    Heel tevreden

    Deze sportbeha houd alles goed op zijn plaats waardoor je vrij kunt sporten. Zeker een aanrader voor vrouwen met een nogal grote boezem.

  • Vrouw
    40-49
    16 maart 2020
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    pasvorm niet optimaal, geeft wat weinig steun

    Normaal heb ik 65D, maar deze XS zit bij mij te ruim rondom de borst. XS zou meer geschikt zijn voor dames met 70B of 70C. Voor yoga of rustige fitness is het wel o.k., maar voor een high impact training of hardlopen is deze losse pasvorm (voor mij) niet geschikt.

    Als je een kleinere maat bestelt, dan is de bh zeer lastig aan- en uit te trekken (vooral als je bezweet bent).
    Als je je eigen maat of een maat groter bestelt, dan zit de bh waarschijnlijk niet erg strak om je lichaam en geeft vrij weinig steun aan de borsten.

    Antwoord van het merk :

    Beste A,


    Bedankt voor je eerlijke review.Wat vervelend om te horen dat de beide BH's net niet goed zitten. Dit is natuurlijk niet de bedoeling! Ik ga dit doorgeven aan onze product manager zodat ze hier in het vervolg rekenening mee kunnen houden.


    Met vriendelijke groet,


    Eline

  • Vrouw
    40-49
    24 juli 2019
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Aankoop bevestigd
    Valt erg klein moeilijk aan te trekken

    Ik denk wel 2 maten groter bestellen is wel mooi materiaal en ziet er verder mooi uit

  • Vrouw
    20-29
    03 juni 2019
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Super !!!

    Maintien extra

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    03 juni 2019
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Aankoop bevestigd
    Très bien

    Bon maintient , confortable , matière facile d’entretien

  • 16 maart 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Aankoop bevestigd
    Très bon maintien .…

    Très bon maintien . Un gros bémol sur la facilité à le retirer. Il faut se contorsionner. Dommage car autrement, il est top

  • Vrouw
    12 maart 2020
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Aankoop bevestigd
    bon maintien. Je recommande…

    bon maintien.
    Je recommande

  • Vrouw
    10 maart 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Aankoop bevestigd
    Très bon maintien…

    Très bon maintien

  • Vrouw
    08 maart 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Aankoop bevestigd
    Tres bon maintien…

    Tres bon maintien

NAAR BOVEN