Sportbeha voor cardiofitness 500 geel Domyos

Ref.
8393880
Users reviews
4.15 / 5 27 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
5 / 5 2 Reacties
Pluspunt van het artikel
Iconische sportbeha voor cardiofitness met rug in mesh, elastische onderband en ingewerkte schuimpads voor een fraaie welving. Verkrijgbaar in diverse kleuren en prints om je look af te maken.

12 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Vanaf
15,00 €7,00 €*
Borstondersteuning
Gemiddeld: vermindert het bewegen van de borsten* met 45% bij gemiddelde impact.
Verstevigend
De ingewerkte schuimpads zorgen voor een fraaie welving.
Ventilatie
Opengewerkt materiaal voor een goede vochtregulering.
Zweetafvoer
Je huid blijft droog, de stof voert de transpiratie doeltreffend af.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 90.0% Polyester, Hoofdstof : 10.0% Elastaan Stof op rug : 76.0% Polyamide, Stof op rug : 24.0% Elastaan Tweede voering : 100.0% Polyamide laag : 60.0% Polyurethaan, laag : 40.0% Polyester Elastische strook : 80.0% Polyamide, Elastische strook : 20.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
cardiofitness met gemiddelde impact zoals cardioboksen, aerodance ... Ook geschikt voor dansen of crosstraining.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Waarom is deze sportbeha 500 geschikt voor activiteiten met gemiddelde impact?
Deze sportbeha 500, met gemiddelde ondersteuning* is geschikt voor fitnessactiviteiten met gemiddelde impact (fitness dance, cardiotraining, crosstraining). Door het technisch design met een brede, zachte en comfortabele elastische band kun je deze sportbeha ook zo dragen. Zwemmersrug met luchtige stof om de transpiratie te reguleren. Zonder beugels en met uitneembare pads voor een optimaal comfort. * vermindert schokken met 45% t.o.v. een gewone beha bij activiteiten met gemiddelde impact.
Een onmisbaar onderdeel van je sportuitrusting:
Tijdens het sporten worden je borsten veel zwaarder belast dan in het gewone dagelijkse leven. Ze krijgen bewegingen en schokken te verduren en kunnen daardoor tot 5 keer in gewicht toenemen, al naargelang de intensiteit. In dat geval is het aangeraden om een sporttopje of sportbeha te dragen, zo krijgt je boezem de nodige ondersteuning tijdens een fysieke activiteit.
Draag zorg voor je borsten:
Wat je cupmaat ook is of ongeacht je leeftijd, sporten heeft altijd een invloed op je buste. Dit kwetsbare orgaan wordt immers bijna uitsluitend ondersteund door de huid en vraagt om een specifieke en aangepaste ondersteuning. Met een gewone, alledaagse beha heb je minder steun, krijg je na verloop van tijd pijn en gaan je borsten op langere termijn verslappen. Een sportbeha of -topje is minstens even belangrijk als de rest van je outfit en je schoenen, om je buste te beschermen tegen schokken.
Drie ondersteuningsniveaus, afhankelijk van je sport:
- Lichte ondersteuning (yoga, stretching, spiertraining ...) voor activiteiten met lichte schokken. - Gemiddelde ondersteuning (fitness dance, cardiotraining …) voor activiteiten waarbij de borsten matig en niet-repetitief op en neer bewegen. - Veel ondersteuning (steppen, loopband, trampoline …) voor activiteiten waarbij de borsten veel bewegen.
Hoe kies ik de juiste maat?
De juiste maat garandeert ondersteuning en comfort. Om je juiste behamaat te kennen, meet je de 'bovenwijdte' van je buste: * Neem je maat zonder dat je een beha draagt. * Ga voor een spiegel staan. * Houd het meetlint horizontaal, bovenaan je rug, onderaan je schouderbladen. * Breng het meetlint naar voren, over het dikste deel van je borsten. Lees de omtrek af met het meetlint losjes om je heen. Aan de hand van die omtrek kun je je juiste behamaat vinden in de matentabel.
Hoe worden de sportbeha's van Domyos ontworpen?
Onze modellen zijn ontworpen om je meer comfort te bieden en gezondheidsproblemen te vermijden: * wij gebruiken geen beugels (risico op letsels en druk op de lymfeklieren) * wij beperken zoveel mogelijk de naden ter hoogte van de tepel (risico op irritatie) * wij geven de voorkeur aan stoffen die de transpiratie afvoeren (dit heeft te maken met het draagcomfort maar verlaagt ook aanzienlijk het risico op irritatie).
Hoe worden de sportbeha's van Domyos getest?
Onze artikelen worden getest in onze labs met een controle van de ondersteuning van de borsten (meet hoeveel de borsten minder bewegen tijdens het sporten). Ze worden beoordeeld en gerangschikt: 1: lichte ondersteuning 3: gemiddelde ondersteuning 5: veel ondersteuning *Onze fitnessbeha's garanderen dat je borsten hiermee minder bewegen dan wanneer je een gewone beha zou dragen. minstens 10% (niveau 1) tot 50% (niveau 5) minder.
 • Vrouw
  20-29
  05 maart 2018
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Not for cups bigger than C

  The sport bra doesn't fit well. I first ordered M, and then L. I normally wear S-M clothing, but this bra is made for cups smaller than C cup. Even L, sits too tight. The straps are also very strong and tight.
  The fabric is nice and overall it is a quality bra, but be aware if you have a bigger chest.

 • Vrouw
  50-59
  17 oktober 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Goede sportbeha

  Deze sportbeha zit heel.prettig tijdens het sporten.
  Geeft goede ondersteuning en zit lekker.
  Het materiaal is ook fijn.

 • Vrouw
  20-29
  12 juni 2018
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Une brassière mal taillée

  Qu'elle dommage, ce nouveau modèle est très mal taillé. Je fais du 95B, j'ai achetée cette brassière en T.XL et pourtant elle me met mal à l'aise, elle me serre et ne met rien en valeur... Pourtant elle la matière est si confortable... Je ne sais pas sur quoi me rabattre du coup.

 • Vrouw
  30-39
  22 mei 2018
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  très bon maintien et jolie

  bon maintien

 • 14 januari 2018
  That review has been deposited on this product version
  Super maintien

  Très bonne qualité, je l’utilise pour chaque sortie sportive, très bon maintien. Je le recommande !

NAAR BOVEN