Sportbeha met rits voor cardiofitness 900 zwart

Ref.
8504874
Users reviews
4.44 / 5 220 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
4.4 / 5 5 Reacties
Pluspunt van het artikel
Trendy sporttop met veel ondersteuning, met rits vooraan om gemakkelijk aan te trekken. Geschikt voor de meest intensieve activiteiten. Voor extra comfort: verstelbare bandjes en schuimpads.

4 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Borstondersteuning
Veel steun: de borsten bewegen 45% minder* bij HIGH IMPACT-activiteiten
Verstevigend
De ingewerkte schuimpads zorgen voor een fraaie welving.
Instelbaar
Sluiting vooraan en verstelbare bandjes.
Zweetafvoer
Blijf droog dankzij de ademende en sneldrogende stof.
Milieuvriendelijk
Score B - Vergelijking: sporttop - details technische info

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 90.0% Polyester, Hoofdstof : 10.0% Elastaan Voering : 76.0% Polyamide, Voering : 24.0% Elastaan Tweede voering : 100.0% Polyamide laag : 100.0% Polyester Elastische strook : 72.0% Polyamide, Elastische strook : 17.5% Elastodieen, Elastische strook : 10.5% Polyester
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Waarom is de sporttop 900 met rits geschikt voor high impact-sporten?
De sporttop 900 met rits biedt veel ondersteuning*, waardoor hij geschikt is voor high impact-sporten (steppen, trampolinespringen, hardlopen op de loopband, ...). Gemakkelijk aan dankzij de rits vooraan en de verstelbare bandjes, ideale ondersteuning zonder beugels en met dunne voorgevormde schuimpads. De zwemmersrug is voorzien van een technische en luchtige stof om de transpiratie te reguleren. * vermindert schokken met 45% t.o.v. een gewone beha bij high impact-activiteiten.
Een onmisbaar onderdeel van je sportuitrusting:
Tijdens het sporten worden je borsten veel zwaarder belast dan in het gewone dagelijkse leven. Ze krijgen bewegingen en schokken te verduren en kunnen daardoor tot vijf keer in gewicht toenemen, al naargelang de intensiteit. In dat geval is het aangeraden om een sporttopje of sportbeha te dragen, zo krijgt je boezem de nodige ondersteuning tijdens een fysieke activiteit.
Draag zorg voor je borsten:
Wat je cupmaat ook is of ongeacht je leeftijd, sporten heeft altijd een invloed op je buste. Dit kwetsbare orgaan wordt immers bijna uitsluitend ondersteund door de huid en vraagt om een specifieke en aangepaste ondersteuning. Met een gewone, alledaagse beha heb je minder steun, krijg je na verloop van tijd pijn en gaan je borsten op langere termijn verslappen. Een sportbeha of -topje is minstens even belangrijk als de rest van je outfit en je schoenen, om je buste te beschermen tegen schokken.
Drie ondersteuningsniveaus, afhankelijk van je sport:
- Lichte ondersteuning (yoga, stretching, spiertraining ...) voor activiteiten waarbij de borsten weinig bewegen. - Gemiddelde ondersteuning (dans work-outs, cardiotraining …) voor activiteiten waarbij de borsten matig en niet-repetitief op en neer bewegen. - Veel ondersteuning (steppen, loopband, trampoline …) voor activiteiten waarbij de borsten veel bewegen.
Hoe kies ik de juiste maat?
De juiste maat garandeert ondersteuning en comfort. Om je juiste behamaat te kennen, meet je de omtrek 'op' je borsten: * Neem je maat zonder dat je een beha draagt. * Ga voor een spiegel staan. * Houd het meetlint horizontaal, bovenaan je rug, onderaan je schouderbladen. * Breng het meetlint naar voren, over het dikste deel van je borsten. Lees de omtrek af met het meetlint losjes om je heen. Aan de hand van die omtrek vind je in de maattabel je juiste behamaat.
Hoe worden de sporttopjes van DOMYOS ontworpen?
Onze modellen zijn ontworpen om je meer comfort te bieden en gezondheidsproblemen te vermijden: * we gebruiken geen beugels (risico op letsels en druk op de lymfeklieren) * we beperken zoveel mogelijk de naden ter hoogte van de tepel (risico op irritatie) * we geven de voorkeur aan stoffen die de transpiratie afvoeren (dit heeft te maken met het draagcomfort maar verlaagt ook aanzienlijk het risico op irritatie).
Hoe worden de sporttopjes van DOMYOS getest?
Onze artikelen worden getest in onze labs met een controle van de ondersteuning van de borsten (meet hoeveel de borsten minder bewegen tijdens het sporten). Ze worden beoordeeld en gerangschikt: 1: lichte ondersteuning 3: gemiddelde ondersteuning 5: veel ondersteuning *Onze fitnessbeha's garanderen dat je borsten hiermee minder bewegen dan wanneer je een gewone beha zou dragen. Minstens 10% (niveau 1) tot 50% (niveau 5) minder.
Worden de producten voor verkoop getest?
Ja, uiteraard! Al onze stoffen ondergaan strenge testen in het lab zodat je veilig en met plezier kunt sporten. We testen onze artikelen op kleurvastheid, wasbestendigheid, afvoer van transpiratie ... We noemen dit niet voor niets onze "torture test". En daarna? Is dat alles? Neen, we gaan nog een stap verder. Onze outfits worden getest door sporters zoals jij. We luisteren naar hen, analyseren hun indrukken en verbeteren waar nodig. En dan kan je nieuwe sportoutfit de rekken in!
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken
De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
 • Vrouw
  50-59
  06 februari 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Sportbeha of wat bedoelen jullie?

  Ik ben er zeer tevreden over!

 • Vrouw
  20-29
  28 april 2020
  Gebruikt voor meer dan 1 jaar
  That review has been deposited on this product version
  Sportdocente

  Wat een fantastische sport-bh is dit!! Ik geef twee soorten groepslessen op een sportschool, waarvan één low impact en één op een bosubal; veel springen (3 uur per week). Ik heb zelf cup 75C en heb ruim een jaar geleden een maat M gekocht. Ik heb veel meer (oude) sportbh's, maar ben naast groepslesdocent ook voltijd student en probeer dus altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden, want financieel is het soms best krap. Maar deze bh heeft die juiste verhouding! Ik merk dat hij nu ietsje wijder wordt, doordat het elastiek in de stof gedurende de tijd misschien een beetje is uitgerekt, maar dat mag ook wel na een jaar intensief gebruiken (2-4x per week). Van alle sportbh's die ik heb geeft deze verreweg de beste steun en zit het prettigst. Ik twijfel nu wel tussen een S en een M, dus ik ga nog een aantal in verschillende kleuren bijbestellen en doe mijn andere sportbh's weg; in de praktijk gebruik ik deze toch het vaakst. Ik vind het fijn als mijn boezem een beetje wordt 'platgedrukt' zodat het zo min mogelijk meebeweegt tijdens het springen op de bosu. Met deze bh heb ik wel dat stevige gevoel maar behoud ook een mooie vrouwelijke vorm. Ook de rits aan de voorkant vind ik heel handig. Absoluut een aanrader dit! Enige kritiekpuntje; juist doordat de borsten niet helemaal worden 'platgeduwd' denk ik dat je bij een cupmaat groter dan C of D met bijvoorbeeld hardlopen wel te weinig steun zal hebben van deze bh. Maar voor alle low impact sporten is hij perfect, ongeacht je cupmaat.

 • Vrouw
  30-39
  14 juli 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Stabiele sport bh

  Zeer goed aansluitend en stabiel product.

 • 05 mei 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Irritation

  j'ai acheté cette brassière pour mon amie, qui est déçue par ce produit, le maintien est bon mais la fermeture et les coutures de la fermetures provoquent des irritations et brûlures. C'est dommage...

  Antwoord van het merk :

  Bonjour,

  Je vous remercie d'avoir pris le temps de nous laisser votre avis à propos de cette brassière fitness cardio Domyos. Je regrette de constater que votre amie ne soit pas entièrement satisfaite de cette dernière.

  Nous avons rencontré une problématique sur cette brassière au niveau de la fermeture éclair en fonction des morphologies des femmes. D'une utilisatrice à une autre, le "zip" peut s'avérer inconfortable. En effet, en fonction de la forme de la poitrine, du creux à l'entre gorge, le zip peut se placer différemment et provoquer des gênes.

  Je prends bien note de vos remontées afin d'en faire part à l'équipe conception. Soyez sûr que nous travaillons en continu à l'amélioration de la qualité de nos produits, et nous allons donc être vigilant sur le sujet.

  Compte-tenu de la situation actuelle, je vous invite à conserver votre preuve d’achat, à nous retourner le produit à la réouverture de nos magasins : nous ferons bien entendu preuve de compréhension si votre retour s’effectue en dehors des délais prévus dans notre politique de retour.

  En vous souhaitant une agréable journée,

  Bien à vous,


  Marie

  Assistante chef de produits Domyos

 • 24 november 2019
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  brassière

  bon maintien bon confort

 • Vrouw
  20-29
  02 oktober 2019
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Parfait

  Parfait

NAAR BOVEN