Sportbeha Energy+ voor cardiofitness print wit/zwart

Ref.
8393884
Pluspunt van het artikel
Onmisbaar onderdeel van je outfit voor cardiofitness!Met geïntegreerde ademende schuimpads en zwemmersrug om de transpiratie zeer goed af te voeren en verkrijgbaar in trendy kleurtjes en prints.

7 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

14,99 €*
Borstondersteuning
Gemiddeld: vermindert de beweging van de borsten* met 45% bij gemiddelde impact.
Zweetafvoer
De stof absorbeert het transpiratievocht en voert het af naar buiten.
Verstevigend
De ingewerkte schuimpads zorgen voor een fraaie welving.
Ventilatie
Een ademend inzetstuk bevordert de afvoer van de transpiratie.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 90.0% Polyester, Hoofdstof : 10.0% Elastaan Voering : 76.0% Polyamide, Voering : 24.0% Elastaan Tweede voering : 100.0% Polyester Bekleding - stof binnenkant : 100.0% Polyurethaan Bekleding - stof buitenkant : 82.0% Polyamide, Bekleding - stof buitenkant : 18.0% Elastaan Elastische strook : 80.0% Polyamide, Elastische strook : 20.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
cardiofitness met gemiddelde impact zoals cardioboksen, aerodance... Ook geschikt voor dansen, crosstraining.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Waarom is deze beha Energy+ geschikt voor medium impact-activiteiten?
Deze sportbeha Energy+, met GEMIDDELDE ONDERSTEUNING*, is geschikt voor fitnessactiviteiten met gematigde impact (fitness dance, cardiotraining, crosstraining). Door het technisch design kun je deze sportbeha ook zo dragen, dankzij de brede en comfortabele elastische band. Zwemmersrug met luchtige stof om de transpiratie te reguleren. Zonder beugels en met uitneembare pads voor een optimaal comfort. * vermindert schokken met 41% t.o.v. een gewone beha bij medium impact-activiteiten.
Waarom moet je een sportbeha dragen?
Tijdens het sporten worden je borsten veel zwaarder belast dan in het gewone dagelijkse leven. Ze kunnen 3 tot 5 keer hun oorspronkelijk gewicht wegen, ahankelijk van de intensiteit van de inspanning en de impact. Nochtans dragen heel wat vrouwen bij het sporten een gewone beha die niet voldoende ondersteuning biedt. Een sportbeha beperkt de bewegingen van de borsten en dus ook de impact erop.
Gezonde borsten:
Ongeacht de grootte van je boezem, zullen door de bewegingen de huid en ligamenten uitrekken, en zonder voldoende ondersteuning loop je het risico dat je pijn krijgt of dat je borsten vroegtijdig gaan doorhangen. Toch kan te veel ondersteuning ook nefast zijn op lange termijn: je beha moet aangepast zijn aan je maat en aan de intensiteit van de impact. De bedoeling is om de borst te beschermen, zonder de natuurlijke beweging te wijzigen.
Welke ondersteuning is geschikt voor mijn sport?
Voor elk type sport is er een model met aangepaste ondersteuning: - lage impact (yoga, stretching, krachttraining...), - gemiddelde impact (fitness dance, cardiotraining) - of hoge impact (step, loopband, trampoline...). Kies de aangepaste ondersteuning voor jouw sport. Draag bijvoorbeeld geen beha voor high impact activiteiten als dat niet nodig is, om je boezem te beschermen en tegelijk de natuurlijke beweging van de borsten zoveel mogelijk te behouden.
Hoe kies ik de juiste maat?
De juiste maat staat garant voor ondersteuning en comfort. Om je juiste behamaat te kennen, meet je je "borstbovenwijdte": * Neem je maat zonder dat je een beha draagt. * Ga voor een spiegel staan. * Houd het meetlint horizontaal, bovenaan je rug, onderaan je schouderbladen. * Breng het meetlint naar voren, over het dikste deel van je borsten. Lees de omtrek af met het meetlint losjes om je heen. Aan de hand van die omtrek kun je je juiste behamaat vinden in de matentabel.
Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS ontworpen?
Onze modellen zijn ontworpen om je meer comfort te bieden en gezondheidsproblemen te vermijden: * wij gebruiken geen beugels (risico op letsels en druk op de lymfeklieren) * wij beperken zoveel mogelijk de naden ter hoogte van de tepel (risico op irritatie) * wij geven de voorkeur aan stoffen die de transpiratie afvoeren (dit heeft te maken met het draagcomfort maar verlaagt ook aanzienlijk het risico op irritatie).
Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS getest?
Onze artikelen worden getest in onze labs met een controle van de ondersteuning van de borsten (meet hoeveel de borsten minder bewegen tijdens het sporten). Ze worden beoordeeld en gerangschikt: 1 : lichte ondersteuning 3 : gemiddelde ondersteuning 5 : veel ondersteuning *Onze fitnessbeha's garanderen dat je borsten hiermee minder bewegen dan wanneer je een gewone beha zou dragen. minstens 10% (niveau 1) tot 50% (niveau 5) minder.
NAAR BOVEN