Sportbeha Energy+ voor cardiofitness print roze/zwart

Ref.
8393883
Users reviews
4.66 / 5 56 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
5 / 5 2 Reacties
Pluspunt van het artikel
Onmisbaar onderdeel van je outfit voor cardiofitness!Met geïntegreerde ademende schuimpads en zwemmersrug om de transpiratie zeer goed af te voeren en verkrijgbaar in trendy kleurtjes en prints.

5 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Borstondersteuning
Gemiddelde steun: vermindert de beweging van de borst* met 45% bij matige impact
Verstevigend
De ingewerkte schuimpads zorgen voor een fraaie welving.
Ventilatie
Een ademend inzetstuk bevordert de afvoer van het transpiratievocht.
Zweetafvoer
De stof absorbeert het transpiratievocht en voert het af naar buiten.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 90.0% Polyester, Hoofdstof : 10.0% Elastaan Voering : 76.0% Polyamide, Voering : 24.0% Elastaan Tweede voering : 100.0% Polyester laag : 60.0% Polyurethaan, laag : 40.0% Polyamide Elastische strook : 80.0% Polyamide, Elastische strook : 20.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
cardiofitness met gemiddelde impact zoals cardioboksen, aerodance... Ook geschikt voor dansen, crosstraining.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Waarom is deze beha 500 geschikt voor activiteiten met matige impact?
Deze fitnessbeha 500, gemiddelde steun*, is geschikt voor fitness met matige impact (fitness dance, cardiotraining, crosstraining). Door het technische design kun je deze sportbeha ook zo dragen, dankzij de zachte, comfortabele, brede elastische band. Zwemmersrug met luchtige stof om de transpiratie te reguleren. Zonder beugels en met uitneembare pads voor een optimaal comfort. *Vermindert schokken met 45% t.o.v. een gewone beha* bij activiteiten met een matige impact.
Een onontbeerlijk onderdeel van je sportuitrusting:
Tijdens het sporten worden je borsten veel zwaarder belast dan in het gewone dagelijkse leven. Tijdens het sporten worden je borsten veel zwaarder belast dan in het gewone dagelijkse leven. Ze ondergaan bewegingen en schokken en kunnen tot 5 keer hun oorspronkelijke gewicht wegen, afhankelijk van de intensiteit waarmee je sport. Een sportbeha biedt je de steun en het comfort die je boezem nodig heeft tijdens een sportieve inspanning.
Bescherm je boezem:
Wat je cupmaat of je leeftijd ook is, je boezem krijgt veel te verduren tijdens het sporten. Je boezem is een fragiel orgaan dat bijna louter door de huid wordt onderstut, en heeft nood aan een specifieke en aangepaste ondersteuning. Met een gewone beha, die minder steun biedt, krijg je pijn of gaan je borsten op de duur doorhangen. Een sportbeha is even belangrijk als je bovenkleding en je schoenen, hij beschermt je boezem tegen schokken.
Drie ondersteuningsniveaus naargelang van de beoefende sport:
- Lichte ondersteuning (yoga, stretching, krachttraining …) voor sportieve activiteiten met een lichte beweging van de boezem. - Gemiddelde ondersteuning (fitness dance, cardiotraining …) voor activiteiten met matige en eenmalige schokken. - Veel ondersteuning (step, loopband, trampoline …) voor activiteiten die gepaard gaan met intensieve bewegingen.
Hoe kies ik de juiste maat?
De juiste maat staat garant voor ondersteuning en comfort. Om je juiste behamaat te kennen, meet je je "bovenbustewijdte": * Neem je maat zonder dat je een beha draagt. * Ga voor een spiegel staan. * Houd het meetlint horizontaal, bovenaan je rug, onderaan je schouderbladen. * Breng het meetlint naar voren, over het zwaarste deel van je borsten. Lees de omtrek af met het meetlint losjes om je heen. Aan de hand van die omtrek kun je je juiste behamaat vinden in de matentabel.
Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS ontworpen?
Onze modellen zijn ontworpen om je meer comfort te bieden en gezondheidsproblemen te vermijden: * Wij gebruiken geen beugels (risico op letsels en druk op de lymfeklieren). * Wij beperken zoveel mogelijk de naden ter hoogte van de tepel (risico op irritatie). * Wij geven de voorkeur aan stoffen die de transpiratie afvoeren (dit heeft te maken met het draagcomfort maar verlaagt ook aanzienlijk het risico op irritatie).
Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS getest?
Onze artikelen worden getest in onze labs met een controle van de ondersteuning van de borsten (meet hoeveel de borsten minder bewegen tijdens het sporten). Ze worden beoordeeld en gerangschikt: 1: lichte ondersteuning 3: gemiddelde ondersteuning 5: veel ondersteuning. *Onze fitnessbeha's garanderen dat je borsten hiermee minder bewegen dan wanneer je een gewone beha zou dragen. een vermindering van minstens 10% (niveau 1) tot 50% (niveau 5).
4.66 / 5 56 Reacties
53 gebruikers bevelen dit product aan
 • Vrouw
  50-59
  03 september 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Heerlijke sportbeha

  Echt een heerlijke sportbeha. Lekker zacht, absorbeert goed! Ik gebruik hem met hardlopen en spinning. Bevalt mij zo goed dat ik gelijk een 2e heb gekocht.

 • Vrouw
  40-49
  08 december 2017
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  brassiere

  très bon produit bon maintient

 • Vrouw
  40-49
  08 december 2017
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Produit OK

  Remplit son rôle, look sympa pour tarif modéré.

5 / 5 2 Reacties
2 gebruikers bevelen dit product aan
 • Vrouw
  20-29
  02 december 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Top!

  Cette brassière est esthétique, confortable et avec un très bon maintien. Utilisé pour tous types de pratiques fitness ainsi que pour faire de la dance. Par contre, j'ai du prendre deux tailles au dessus de ma taille de tee-shirt...

 • Man
  30-39
  24 september 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  bon maintien

  légère, agréable à porter et jolie!

NAAR BOVEN