Sportbeha Energy+ voor cardiofitness geel

Ref.
8393880
Users reviews
4.18 / 5 22 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
5 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
Onmisbaar onderdeel van je outfit voor cardiofitness!Met geïntegreerde ademende schuimpads en zwemmersrug om de transpiratie zeer goed af te voeren en verkrijgbaar in trendy kleurtjes en prints.

7 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Borstondersteuning
Gemiddelde steun: vermindert de beweging van de borst* met 45% bij matige impact
Verstevigend
De ingewerkte schuimpads zorgen voor een fraaie welving.
Ventilatie
Een ademend inzetstuk bevordert de afvoer van het transpiratievocht.
Zweetafvoer
De stof absorbeert het transpiratievocht en voert het af naar buiten.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 90.0% Polyester, Hoofdstof : 10.0% Elastaan Stof op rug : 76.0% Polyamide, Stof op rug : 24.0% Elastaan Tweede voering : 100.0% Polyamide laag : 60.0% Polyurethaan, laag : 40.0% Polyester Elastische strook : 80.0% Polyamide, Elastische strook : 20.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
cardiofitness met gemiddelde impact zoals cardioboksen, aerodance... Ook geschikt voor dansen, crosstraining.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Waarom is deze beha 500 geschikt voor activiteiten met matige impact?
Deze fitnessbeha 500, gemiddelde steun*, is geschikt voor fitness met matige impact (fitness dance, cardiotraining, crosstraining). Door het technische design kun je deze sportbeha ook zo dragen, dankzij de zachte, comfortabele, brede elastische band. Zwemmersrug met luchtige stof om de transpiratie te reguleren. Zonder beugels en met uitneembare pads voor een optimaal comfort. *Vermindert schokken met 45% t.o.v. een gewone beha* bij activiteiten met een matige impact.
Een onontbeerlijk onderdeel van je sportuitrusting:
Tijdens het sporten worden je borsten veel zwaarder belast dan in het gewone dagelijkse leven. Tijdens het sporten worden je borsten veel zwaarder belast dan in het gewone dagelijkse leven. Ze ondergaan bewegingen en schokken en kunnen tot 5 keer hun oorspronkelijke gewicht wegen, afhankelijk van de intensiteit waarmee je sport. Een sportbeha biedt je de steun en het comfort die je boezem nodig heeft tijdens een sportieve inspanning.
Bescherm je boezem:
Wat je cupmaat of je leeftijd ook is, je boezem krijgt veel te verduren tijdens het sporten. Je boezem is een fragiel orgaan dat bijna louter door de huid wordt onderstut, en heeft nood aan een specifieke en aangepaste ondersteuning. Met een gewone beha, die minder steun biedt, krijg je pijn of gaan je borsten op de duur doorhangen. Een sportbeha is even belangrijk als je bovenkleding en je schoenen, hij beschermt je boezem tegen schokken.
Drie ondersteuningsniveaus naargelang van de beoefende sport:
- Lichte ondersteuning (yoga, stretching, krachttraining …) voor sportieve activiteiten met een lichte beweging van de boezem. - Gemiddelde ondersteuning (fitness dance, cardiotraining …) voor activiteiten met matige en eenmalige schokken. - Veel ondersteuning (step, loopband, trampoline …) voor activiteiten die gepaard gaan met intensieve bewegingen.
Hoe kies ik de juiste maat?
De juiste maat staat garant voor ondersteuning en comfort. Om je juiste behamaat te kennen, meet je je "bovenbustewijdte": * Neem je maat zonder dat je een beha draagt. * Ga voor een spiegel staan. * Houd het meetlint horizontaal, bovenaan je rug, onderaan je schouderbladen. * Breng het meetlint naar voren, over het zwaarste deel van je borsten. Lees de omtrek af met het meetlint losjes om je heen. Aan de hand van die omtrek kun je je juiste behamaat vinden in de matentabel.
Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS ontworpen?
Onze modellen zijn ontworpen om je meer comfort te bieden en gezondheidsproblemen te vermijden: * Wij gebruiken geen beugels (risico op letsels en druk op de lymfeklieren). * Wij beperken zoveel mogelijk de naden ter hoogte van de tepel (risico op irritatie). * Wij geven de voorkeur aan stoffen die de transpiratie afvoeren (dit heeft te maken met het draagcomfort maar verlaagt ook aanzienlijk het risico op irritatie).
Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS getest?
Onze artikelen worden getest in onze labs met een controle van de ondersteuning van de borsten (meet hoeveel de borsten minder bewegen tijdens het sporten). Ze worden beoordeeld en gerangschikt: 1: lichte ondersteuning 3: gemiddelde ondersteuning 5: veel ondersteuning. *Onze fitnessbeha's garanderen dat je borsten hiermee minder bewegen dan wanneer je een gewone beha zou dragen. een vermindering van minstens 10% (niveau 1) tot 50% (niveau 5).
 • Vrouw
  20-29
  05 maart 2018
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Not for cups bigger than C

  The sport bra doesn't fit well. I first ordered M, and then L. I normally wear S-M clothing, but this bra is made for cups smaller than C cup. Even L, sits too tight. The straps are also very strong and tight.
  The fabric is nice and overall it is a quality bra, but be aware if you have a bigger chest.

 • Vrouw
  50-59
  17 oktober 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Goede sportbeha

  Deze sportbeha zit heel.prettig tijdens het sporten.
  Geeft goede ondersteuning en zit lekker.
  Het materiaal is ook fijn.

 • Man
  40-49
  19 april 2018
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  super

  super merci

 • 14 januari 2018
  That review has been deposited on this product version
  Super maintien

  Très bonne qualité, je l’utilise pour chaque sortie sportive, très bon maintien. Je le recommande !

NAAR BOVEN