Sportbeha Comfort + pads voor dames, roze

Ref.
8352420
Users reviews
4 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
Deze beha absorbeert transpiratie dankzij de mengeling van katoen, polyester en elastaan. V-vormige halsuitsnijding, geïntegreerde pads voor een betere ondersteuning. Zwemmersrug.
9,99 €*
Zweetafvoer
De voordelen van synthetische stoffen in een beha met katoen.
Borstondersteuning
Vermindert schokken met 22,2% t.o.v. een gewone beha* (lage impact sporten).

DE KENMERKEN

Maten
van 36 tot 42
Samenstelling
Hoofdstof : 35.0% Polyester, 34.0% Katoen, 28.0% Lyocell, 3.0% Elastaan Voering : 74.0% Polyester, 26.0% Elastaan
Ontworpen voor
fitness (activiteiten met lage impact: yoga, stretching, pilates, krachttraining).
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Beha voor activiteiten met lage impact:
Deze beha is geschikt voor fitnessoefeningen met lage impact (BBB, yoga, gym ...). Eerder geschikt voor de kleine boezem. Pads vastgemaakt onderin de top om goed te blijven zitten.
Waarom moet je sportondergoed dragen?
Tijdens het sporten worden je borsten veel zwaarder belast dan in het gewone dagelijkse leven. Ze kunnen 3 tot 5 keer hun oorspronkelijk gewicht wegen, ahankelijk van de intensiteit van de inspanning en de impact. Toch draagt 59% van de vrouwen tijdens het sporten een gewone beha die niet voldoende ondersteuning biedt (http://bjsm.bmj.com/content/42/8/670.short). Een sportbeha beperkt de bewegingen van de borsten en dus ook de impact erop.
Gezonde borsten:
Ongeacht de grootte van je boezem, zullen door de bewegingen de huid en ligamenten uitrekken, en zonder voldoende ondersteuning loop je het risico dat je pijn krijgt of dat je borsten vroegtijdig gaan doorhangen. Toch kan te veel ondersteuning ook nefast zijn op lange termijn: je beha moet aangepast zijn aan je maat en aan de intensiteit van de impact. De bedoeling is om de borst te beschermen, zonder de natuurlijke beweging te wijzigen.
Hoe wordt het sportondergoed van DOMYOS ontworpen?
Onze modellen zijn ontworpen om je meer comfort te bieden en gezondheidsproblemen te vermijden: * wij gebruiken geen beugels (risico op letsels en druk op de lymfeklieren) * wij beperken zoveel mogelijk de naden ter hoogte van de tepel (risico op irritatie) * wij geven de voorkeur aan stoffen die de transpiratie afvoeren (dit heeft te maken met het draagcomfort maar verlaagt ook aanzienlijk het risico op wondjes door irritatie).
Hoe wordt het ondergoed van DOMYOS getest?
Al onze artikelen worden getest in ons lab, we testen de ondersteuning van de borsten (we meten de vermindering van de bewegingen van de borsten tijdens het sporten). De artikelen worden gerangschikt van 1 tot 5. Onze sportbeha's garanderen een vermindering van de beweging gaande van min. 10% (niveau 1) tot meer dan 50% (niveau 5). De modellen van niveau 1 zijn geschikt voor activiteiten met lage impact; niveau 3 is voor gemiddelde impact en niveau 5 voor hoge impact.
Welke ondersteuning moet ik kiezen voor mijn sport?
Er is een model met aangepaste ondersteuning voor elk soort sport: lage impact (wandelen, yoga, pilates, stretching ...), gemiddeld (gymnastiek, dans ...), of hoge impact (trampoline, step, cardiotraining ...). Het is aan te raden om de ondersteuning aan te passen volgens je sport: draag bijvoorbeeld geen beha voor hoge impact als dat niet verantwoord is (het is belangrijk dat je je borsten beschermt maar tegelijk moet de natuurlijke beweging van de borsten zoveel mogelijk behouden blijven)

Users reviews

4 / 5 1 Reactie
1 gebruikers bevelen dit product aan
Verdeling van de scores
 • Vrouw
  40-49
  18 April 2016
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Hij zit heel goed heel te vrede

  Zou handig zijn als er een ritssluiting in was langst voor kant

NAAR BOVEN