Soepele halter Sand Disc gym/pilates 5 kg

Ref.
8359072
Pluspunt van het artikel
Tal van leuke en comfortabele oefeningen, dankzij de structuur uit soepel neopreen.
16,99 €*
Veelzijdigheid
Verschillende oefeningen mogelijk.
Bescherming tegen schokken
Soepele samenstelling, om de vloer te sparen terwijl je sport.
Coaching
Ontdek al onze gratis video-oefeningen op domyos.com.

DE KENMERKEN

Ontworpen voor
wie thuis aan zijn spierspanning wil werken.
Garantie
2 jaar

TIPS

Opslag Tips
Opbergen op een droge plaats

ONTDEK IN LEUKE, GRATIS FILMPJES WAT JE ALLEMAAL MET JE DOMYOS-PRODUCTEN KAN.

Met de sand disc van Domyos train je je spieren in alle zachtheid.
Bij Domyos vind je een hele reeks leuke filmpjes met oefeningen die we maakten in samenwerking met de professionele sportcoaches van onze fitnesscentra, de Domyos Clubs.
 

Bijkomende informatie

Wat is spierversteviging?
Spierversterking staat voor het verhogen van de spiertonus, dat wil zeggen het onder spanning brengen van de spiervezels die nodig zijn voor de ondersteuning van het skelet en voor de verplaatsing van het lichaam en/of voorwerpen. Het doel is spierkracht te ontwikkelen met het oog op preventie en welzijn.
Voor wie?
Hoewel spierversterkende oefeningen vaker worden gedaan door dames, zijn ze geschikt voor iedereen, ongeacht de leeftijd. Dit soort lichaamsoefening is bestemd voor mensen met een zittend leven, die al lang niet meer aan lichaamsbeweging of sport hebben gedaan.
De gunstige effecten van spierversteviging
Spierversterkende oefeningen zijn goed voor het hele lichaam. Dat onderscheidt ze van de traditionele oefeningen die slechts op een deel van het lichaam zijn gericht. Met deze techniek komt het lichaam weer mooi in vorm, terwijl je de gewoonte aanleert om te bewegen. Met spierversterkende oefeningen kun je: langzaam opnieuw aan sport doen, je figuur verbeteren en alle delen van het lichaam steviger maken (buik, billen, armen, borst).
Ontdek onze gratis filmpjes met oefeningen en ontdek hoe je dit product beter gebruikt.
<a href="http://www.domyos.com" target="_blank">Op domyos.com</a> vind je een hele resem handige filmpjes met oefeningen, uitgevoerd en toegelicht door de sportcoaches van onze fitnesscentra, de Domyos Clubs.
NAAR BOVEN