Soepel gewicht sand disc gym pilates 3 kg

Ref.
8359071
Pluspunt van het artikel
Talrijke leuke en comfortabele oefeningen dankzij de structuur in soepel neopreen.
12,99 €*
Veelzijdigheid
Verschillende oefeningen.
Bescherming tegen schokken
Soepel materiaal zodat je vloer beschermd is tijdens het trainen.
Coaching
Ontdek de gratis filmpjes met oefeningen op domyos.com

DE KENMERKEN

Ontworpen voor
wie thuis of in de gym aan spierversteviging wil doen.
Garantie
2 jaar

TIPS

Opslag Tips
Opbergen op een droge plaats.

ONTDEK IN LEUKE, GRATIS FILMPJES WAT JE ALLEMAAL MET JE DOMYOS-PRODUCTEN KAN.

Met de sand disc van Domyos train je je spieren in alle zachtheid.
Bij Domyos vind je een hele reeks leuke filmpjes met oefeningen die we maakten in samenwerking met de professionele sportcoaches van onze fitnesscentra, de Domyos Clubs.
 

Bijkomende informatie

Wat is spierversteviging?
Spierversterking staat voor het verhogen van de spiertonus, dat wil zeggen het onder spanning brengen van de spiervezels die nodig zijn voor de ondersteuning van het skelet en voor de verplaatsing van het lichaam en/of voorwerpen. Het doel is spierkracht te ontwikkelen met het oog op preventie en welzijn.
Voor wie?
Hoewel spierversterkende oefeningen vaker worden gedaan door dames, zijn ze geschikt voor iedereen, ongeacht de leeftijd. Dit soort lichaamsoefening is bestemd voor mensen met een zittend leven, die al lang niet meer aan lichaamsbeweging of sport hebben gedaan.
De gunstige effecten van spierversteviging
Spierversterkende oefeningen zijn goed voor het hele lichaam. Dat onderscheidt ze van de traditionele oefeningen die slechts op een deel van het lichaam zijn gericht. Met deze techniek komt het lichaam weer mooi in vorm, terwijl je de gewoonte aanleert om te bewegen. Met spierversterkende oefeningen kun je: langzaam opnieuw aan sport doen, je figuur verbeteren en alle delen van het lichaam steviger maken (buik, billen, armen, borst).
Ontdek onze gratis filmpjes met oefeningen om je product beter te leren gebruiken
<a href="http://www.domyos.com" target="_blank">Domyos.com</a> toont je filmpjes met oefeningen die worden uitgevoerd en uitgelegd in samenwerking met de sportcoaches van onze fitnesscentra van Domyos Club.
NAAR BOVEN