Short voor pilates en lichte gym heren 500 lang regular fit marineblauw

Ref.
8525260
Users reviews
4.42 / 5 36 Reacties
Pluspunt van het artikel
Deze short valt tot net boven de knie zodat hij je bewegingen niet hindert. Met plat aantrekkoordje, zodat je ongehinderd houdingen op de grond kunt aannemen.

3 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Zachtheid
Soepel en comfortabel dankzij het hoge aandeel katoen.
Zweetafvoer
Voert de transpiratie weg van de huid.
Rekbaar
Tricot is van nature rekbaar.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 76.0% Katoen, Hoofdstof : 24.0% Polyester Zak : 100.0% Katoen
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern lab. Zo kunnen we garanderen dat elk artikel aan al onze kwaliteitseisen voldoet. Bovendien worden, onder leiding van ons ingenieursteam, tests gedaan met een gebruikerspanel en in echte omstandigheden. Zo kan ik, als productmanager, samen met mijn team technische artikelen bedenken en ontwikkelen die volledig aan de verwachtingen voldoen.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

HET BESTE PRODUCT VOOR DE SCHERPSTE PRIJS, ZO DOEN WE DAT!
Bij Decathlon ontwerpen, vervaardigen en verkopen we onze producten overal ter wereld en daar begint alles bij! Hierdoor kunnen we elke levensfase van onze producten controleren: vanaf de eerste ontwerpschetsen tot ze in de winkels liggen, over de productie, de verpakking, het transport, de marketing… Ons doel is heel eenvoudig: steeds kwalitatievere artikelen bieden voor pilates en lichte gym, voor de eerlijkste prijs en binnen het bereik van zoveel mogelijk mensen.
Wat zijn de voordelen van de regular fit short 500 voor pilates en lichte gym?
De regular fit short 500 voor pilates en lichte gym is ideaal voor wie regelmatig en aan matige intensiteit traint. De short zal in de smaak vallen door zijn lengte (tot net boven de knie), het rechte model dat veel bewegingsvrijheid biedt en het platte aantrekkoordje in de taille.
Het pluspunt van de short 500 voor pilates en lichte gym?
Het onderhoudsgemak en de duurzaamheid. Perfect bestand tegen veelvuldig wassen in de machine: de stof blijft onberispelijk en de kleur verandert niet. De stof droogt zeer snel en strijken is overbodig. Ideaal om te sporten en ook heel makkelijk voor elke dag!
Een score om de milieu-impact van de artikelen te vergelijken
De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuprestatie het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
De ontwikkeling van onze artikelen voor pilates en lichte gym:
Onze kledinglijn is ontworpen voor wie regelmatig laag- tot hoogintensieve pilates- of lichte gymoefeningen doet (fitness, lichte gym, stretchen, figuurtraining, spiertraining, pilates), ideaal om je conditie, figuur en gezondheid te behouden. De productontwikkelaars voor pilates en lichte gym streven naar het perfecte evenwicht tussen comfort en ademend vermogen. Onze modellen worden getest in de praktijk en we brengen geregeld verbeteringen aan dankzij opmerkingen van onze klanten.

Users reviews

 • Man
  40-49
  16 september 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Comfortabel

  Zit gemakkelijk, comfortabel.
  Goed om te sporten, fietsen...

 • Vrouw
  50-59
  16 september 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Super pour les ados ! Agréable à porter

  Très belle forme et très bonne coupe, très agréable à porter. Plus long, idéal pour les ados !

 • 29 september 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  short de qualité et…

  short de qualité et textile de bonne matière

NAAR BOVEN