T-shirt Sportee 100% katoen heren rustige gym yoga donkergrijs

Ref.
8324974
Pluspunt van het artikel
Uiterst eenvoudig en comfortabel T-shirt in 100% katoen (jersey 145 g). Veel bewegingsvrijheid dankzij de ruime snit en het soepele katoen.
Vanaf
5,95 €4,00 €*
Bewegingsvrijheid
Zeer soepele katoenvezel (jersey 145 g). Recht model zonder zijnaden.
Zachtheid
Katoen is van nature zacht en comfortabel.

DE KENMERKEN

Kleur
donkergrijs
Maten
van S tot XXXXL
Samenstelling
100% katoen (jersey 145 g).
Ontworpen voor
rustige gym, yoga en pilates.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Een katoenen of synthetisch kledingstuk mag je wassen op 30° of max. 40°. Mag in de droger. Strijken op matige temperatuur. Was lichte en donkere kleuren apart. Wasgoed buiten aan de lijn drogen is beter voor het milieu, bespaart energie en zorgt ervoor dat je kleding langer meegaat.

Bijkomende informatie

Ontwerp van de yogakleding van Domyos
Het hele kledinggamma is ontworpen om je het nodige comfort te geven. Bij Domyos werken we met een team aan onze producten, opdat je gym- en yogatrainingen een moment van ontspanning en plezier blijven. Zo kun je je kleding vergeten en je concentreren op je houding of je ademhaling. De modellen zijn tijdens het gebruik getest en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
Waarom aan yoga doen?
Yoga heeft zijn oorsprong in het oude India en is een discipline die je lichaam en geest met elkaar in balans brengt. Als je regelmatig aan yoga doet, zal je je zowel geestelijk als lichamelijk goed voelen. Het lichaam wordt soepeler, sterker en veerkrachtiger. Daarbij voel je je zelfzekerder, rustiger en ontspannen.
NAAR BOVEN